Фестът "Hate City" с NO TURNING BACK ще се състои на 23 октомври в София

9 окт 2010, 10:42 ч. 383 / 6 1
пред./следв.
И тази година "Re-Act" ще организират превръщащия се в традиция фест "Hate City". Той ще се случи на 23 октомври в столичния клуб "The Box" с участието на следните групи:
NO TURNING BACK
LAST HOPE
BROTHERS IN BLOOD
CUT OFF
SEVEN ATE NINE
   Началото е от 19:30 ч., входът ще струва 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на място. Билети могат да се намерят в магазини "О.Ч.З." и "Блок", както и онлайн чрез www.hcspirit.com и "Eventim" (поръчай).
   NO TURNING BACK са една от най-нашумелите банди на европейската хардкор сцена и в момента осъществяват европейско турне с нашите LAST HOPE. Гостуването в София е именно последна дата от тази обиколка.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


967 10.10.2010 01:11:29 отговори + 0 0
last hope ще промотират двд тогава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".