Тазгодишният "Hate City Fest" ще се състои на 1 ноември

25 окт 2014, 14:47 ч. 855 / 4 3
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

VENDETTA, OUTRAGE, C4 и REJECTION за първи път от доста време в София,
HARDFACED представят нов албум

Тазгодишното издание на превърналия се вече в знаков за българската хардкор сцена фестивал "Hate City" ще е на 1 ноември в голямата зала на клуб “Mixtape 5” в София.

Списъкът с групите включва няколко банди, които по една или друга причина не са свирили от доста време в столицата: VENDETTA, OUTRAGE (чието предишно свирене в София беше на миналото издание на фестивала), C4 и REJECTION.

HARDFACED от Охрид пък ще представят нов албум на концерта. Дискът носи заглавието "Dying Lake" и е трети студиен запис на македонската група.

Към лайнъпа се присъединяват също така COPROSTASIS, THIS BURNING DAY, SAVAGE RAVAGE и WARSCUM.

Входът за концерта ще струва 10 лв., а началото на шоуто ще е в 19:00 ч.


още за:

Hate City


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Petyr 26.10.2014 12:21:10 отговори + 2 1
Svage Ravage на хардкор фестивал.. Сериозно..? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 26.10.2014 11:10:48 отговори + 2 2
На мен са ми някакви позьорчета тея This Burning day Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HornS 26.10.2014 07:14:42 отговори + 2 2
This Burning Day не струват!!! Изключително инфантилна и надценена формация!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".