Фестивалът "Midalidare" и клуб "Rock'N Rolla" търсят рок таланти

27 ное 2019, 10:17 ч. 1405 / 3 8
пред./следв.

   За трета поредна година клуб "Rock'N Rolla" в София организира конкурс за млади рок таланти. Целта е да се даде шанс на повече групи да се представят пред широка аудитория, а и да покажат че рок сцената в България все още е жива. "С всяка година нивото на конкурса се вдига и конкуренцията става жестока. Освен това групите се учат да правят авторска музика, което нас лично много ни радва", споделя Росен Христов, управител на клуба

   Тази година големият победител в конкурса ще получи уникалния шанс да свири на "Midalidare - Rock in the Wine Valley", за който вече са ясни два от хедлайнърите JUDAS PRIEST и RUNNING WILD. Подобна инициатива имаше още на първото издание на фестивала, когато се проведе конкурсът "Battle of the Bands".

   Всичко за конкурса и начините за записване може да следите тук: https://www.facebook.com/rocknrollasofia/

   Второто издание на "Midalidare - Rock in the Wine Valley" ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Tридневните билета са на цена 100 лв. и могат да бъдат купени в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). След обявяване на третия хедлайнър "ценните хартийки" ще са на цена 120 лв. Деца до 12 години ще влизат безплатно.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


..... 27.11.2019 21:22:35 отговори + 4 8
Единствено Вакен Метъл Батъл има смисъл! Другото са жалки напъни и смях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 28.11.2019 01:17:36 + 3 2
Жалък ******************! А вакен метал батат какво предложи, едни класирани без конкурс, щото пеят ангажирани песни и едни които никой не хареса, ама свръхквалифицираното жури избра... и като бг футболните отбори, така се и представиха навън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 28.11.2019 10:19:52 + 2 2
Съгласен съм, само Metal Battle дава сила и шансове за развитие и зад граница!
Това, че нямаме подготвени банди и смешници като Ццц въртят една и съща плоча си е техен проблем и проблем на тези, които им припяват.
Останалите свирят на немския Wacken
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asdf 28.11.2019 11:16:01 + 1 1
Wacken Metal Battle дава шанс за развитие зад граница, а Next Rock Star дава шанс за развитие в България. Има групи, които не целят непременно да излизат на международната сцена, а по-скоро предпочитат да градят име тук, в което няма нищо лошо. За такива групи NRS е от по-голяма полза, отколкото WMB. Двата формата са различни и не виждам защо едното трябва да се определя като смешно за сметка на другото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 27.11.2019 13:55:17 отговори + 7 2
Не се хабете! Ще дойде един набрал вече скорост китарист и ще помете всичко по пътя си. Ще го гледаме и преди Джудас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 27.11.2019 14:09:29 + 11 2
Всеки да спре да прави каквото и да е, this guy knows some secrets^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тutur 27.11.2019 17:41:32 + 5 0
ОНЗИ китарист ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iiii]; )' 27.11.2019 18:44:26 + 3 0
Майкъл Шенкер ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".