Фестивалният гид на KATEHIZIS.COM се връща към живот!

10 яну 2011, 18:44 ч. 240 / 4 9
пред./следв.
"Здравей, искаш ли да се присъединиш към екипа на "Metal Katehizis", без първоначално да ти присвояваме строго специализирани функции, като с времето решим заедно какво най-много ти харесва да правиш?", попитахме един ден човека, благодарение на който през декември 2009 г. българското метъл общество разбра, че "Sonisphere Festival" ще мине през България. Става въпрос за потребителя на нашите форуми Явор, неведнъж сюрпризирал и нас, и вас с горещи концертни новини.
   "Сварихте ме неподгтовен", отвърна той, "Но например мога да поддържам Фестивалния гид, който е замрял, а навремето като тръгна ме зарадва много"....
   Останалото е история :-) Около месец след гореописания разговор, с гордост ви представяме реновирания и обогатен с актуална информация за 2011 г. "Фестивален гид" на KATEHIZIS.COM. Той стартира за 2008-а, бе активен и на следващата година, но през изминалата 2010-а силите ни не достигаха за актуализирането му. Сега, с вливането на свежа кръв в екипа, нещата отново си идват на мястото. Не е никак маловажно и че за тези няколко години чувствително повече наши сънародници пътуват зад граница, за да посетят някой/някои от големите и по-малки европейски (предимно) летни фестивали. От днес те могат да намерят един чудесен пътеводител със синтезирана и редовно обновявана информация. Наслука!

   We Fest! ;-)


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stormwarrior 14.01.2011 02:37:26 отговори + 0 0
На Туска може да оправите датата, че месец номер 76 все още няма Иначе браво за гида, определено е полезен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 14.01.2011 00:54:08 отговори + 0 0
Пропуснат е Keep It True феста в Германия,може би защото е в април месец,но там свират само ултра яки олдскуул или тру банди с култов статус-публиката едиви олдскулъри от цел свет с елеци с нашивки и значки отгоре до долу,кожени панталони,ластичоци,бели маратонки-висок кец,наковани с железариа до безобразие,запалени метъл радикали,атмосферата е се едно си в средата на 80те в Германия-убийствен фест з аценители на класически метъл!пОвечето от групите,когато не с ана сцената са между феновете-снимат с езаедно,запиват или си лафат.мърчандайзингът епо-качествен и богат дори от този на Вакен-има такив аоригинални фанелки и дисков еили винили,коиот и не сме сънували,дори и детски и бебешки метъл дрешки и аксесоари-култ!!!-абе невиждано е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радо 11.01.2011 16:37:57 отговори + 0 0
Браво на Явор
Имам предложение - сложете хедлайнерите в по-големи букви, с друг шрифт или каквото там, за да се отличават.

Вашият сайт е най-хубавият, успех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bateharo 11.01.2011 16:14:25 отговори + 0 0
Добре ,че се наблега и на чуждите фестивали-вс еовече българи вече ги посещават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гущера 11.01.2011 14:26:29 отговори + 0 0
Дано успея тази година да отида на With Full Force - доста ме привлича като гледам групите :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.01.2011 10:33:16 отговори + 0 0
Death Feast Open Air : http://www.deathfeast.de/de/deathnews.html Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 10.01.2011 23:56:20 отговори + 0 0
Честито! Само се чудя... Честито на нас, че едно от най-яките неща в този сайт се връщат, на вас, че си имате нов колега или на Явор, че си има нова яка работа . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.01.2011 21:10:52 отговори + 0 0
obscene extreme, fluff fest и още няколко по-ъндърграунд, но достатъчно големи фестивала може да се добавят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 10.01.2011 21:10:31 отговори + 0 0
Хубава идея, още по-добре ще е да може да се добавят отзиви от посетилите вече.
П.П. Оправете емблемата на МеталКамп-а с актуалната за 2011.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".