И PAIN имат намерение да снимат DVD в България

10 яну 2011, 23:58 ч. 423 / 14 19
пред./следв.
Кратка предистория:
   Април 2009 г. - изключителен концерт на PAIN пред пълния клуб "Blue Box" в София. Лидерът на групата, вокалист, китарист, продуцент и култова фигура в метъл средите Peter Tagtgren остава повече от очарован от родните фенове. Връща се с детметъл бандата си HYPOCRISY през февруари 2010-а специално за да запише DVD. Този път Peter и компания пребивават в България няколко дни, а след чудесното си шоу на 27 февруари, отново пред препълнена зала, продължават вечерта в клуб "The Black Lodge", където се запознават лично с местни свои фенове. Дни по-късно из Мрежата се появява клип, на който лично мистър Tagtgren с мартеница на ръка помага за преместването на матрак в квартирата, където е преспал след изпълнената със събития нощ. Гледайте клипа по-долу :-)
   И докато очакваме издаването на DVD-то на HYPOCRISY, тази вечер в предаването "От другата страна" по радио "Варна" Гани от "Most Of Evil Music" е съобщил, че Peter (вече познат и на самия себе си просто като "Пешо") има силното желание да гостува в София отново с PAIN, за да запише концерт за бъдещо DVD. Дори вече се уточняват евентуални дати през лятото/есента. Дано!

   В други новини, до няколко дни ще стане ясно мястото на провеждане на концерта на NILE, MELECHESH, DEW-SCENTED, ZONARIA и DARKRISE, като единият вариант е вече познатата на публиката зала "Юбилейна", но е възможна и друга локация. Следете редовно сайта ни, за да бъдете навременно и точно информирани.



още за:

PainPeter Tagtgren


Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BizkiT 11.01.2011 20:54:36 отговори + 0 0
От месеци насам разправям, че ми се ходи отново на концерт на PAIN ! Ще е ебаси великото Просто най-добрият концерт на който съм бил някога! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2011 18:39:25 отговори + 0 0
Даже е много над Rammstein...Те вече се изчерпаха тотално, разчитат на тъпи реклами и скандални клипове, за да поддържат интереса на феновете, а зад целия този маскарад няма грам качествена музика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2011 17:51:39 отговори + 0 0
Пак някакви свободни съчинения. За PAIN оптималният капацитет е 1500 - 2000 души. Което е несправедливо, защото електро-метъла на Пешо по нищо не отстъпва на Rammstein например. Но това е положението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 11.01.2011 15:37:03 отговори + 0 0
Аха, и PAIN кога ше съберат 15 хиляди души? Не казвам че са зле, не ме разбирайте погрешно. Фен съм им, но все пак трябва да бъдем реалисти - тая зала наема й ще е бая, особено първата година след отварянето й, щото ще искат да си върнат инвестицията по-бързо. Няма как - няма пари да се наеме, освен ако не продават ДВД-тата после по 500 лева бройката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2011 15:13:52 отговори + 0 0
новата сграда не е ли идеална за такъв концерт .. нали събирала около 15 хил. души Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


deville 11.01.2011 12:41:35 отговори + 0 0
Frances - не си единствена.
+ 1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 11.01.2011 12:39:20 отговори + 0 0
Аааааааааааааааааааааааа ще се умра от кеф просто!!! ;-))))))))))))))))
Нямам търпение да обявят датата, този концерт ще е най-голямото събитие в годината!!! Наистина и мен ме тревожи проблема със Блу Бокс, защото е най-хубавото място за провеждане на концерти, особено по отношение на озвучението,а и контакта на групата с публиката е отличен, но в момента еуфорията ми, че Пешо ще запише още едно DVD у нас не ми позволява да мисля за друго :Р
Това просто е най-големия подарък за върлите фенове... Това любимия ми вокалист/китарист/продуцент и т.н. - човека който ме вдъхновява невероятно много вече 10 години, да хареса толкова много страната ни и да запише не едно, а две DVDта с двете си групи е просто безценно преживяване... Сбъдната мечта...Да му се невиди,бях 12-годишно хлапе, когато за първи път ми се отключи рефлекса за куфеене именно при гледането на концертни записи на FIRE IN THE SKY & FRACTURED MILLENNIUM...Невероятно щастие е това, че ще го гледам на живо за трети път!!!
Сигурно и на собствената си сватба не бих била толкова щастлива, направо ми се вижда маловажна в сравнение с това...
Съжелявам за емоционалния коментар, ама наистина много се вълнувам, направо ще ми се пръсне сърцето от радост :-)))))))))))))))))))))))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2011 10:18:40 отговори + 0 0
Pain искат по-голяма зала при всички случаи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

усурпер 11.01.2011 09:10:54 отговори + 0 0
Моето мнение е същото като на Meshuggah... всчики други зали, които стават за нещо са с малък капацитет (Юбилейна изобщо не я броя). Блу бокса, колкото и да имаше оплаквания, то те бяха много по-малко спрямо всяка друга зала. МОже залата да не става да ходиш до кенефа там, да пиеш бира и т.н. но основното и предназначение - да се провеждат концерти - се изпълняваше на достатъчно добро ниво...
Чакам Пешо, пък дано до тогава се намери решение...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 11.01.2011 08:58:54 отговори + 0 0
А пък и то кой е казал, че концертът трябва да е на закрито или пък задължително в София - като в столицата са се свършили залите, по другите градове още се намират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MESHUGGAH 11.01.2011 06:52:18 отговори + 0 0
Между другото (извинявам се за двойния пост), много хора след концерта на THERION бяха решили, че повече няма да стъпят в Юбилейна и така и стана - на концерта на FIREWIND имаше 200 човека! Изложихме се като каруцари! Убеден съм, че ако организаторите не предприемат нещо, на NILE и MELECHESH ще са също толкова хората. Смешно е, таванът е доста нисък и като сложат светлините и все едно бъркат в очите на музикантите, да не говорим, че ако има винил за фон, то той се вижда до половината... При достатъчно желание от страна на организатори (не само MOE, разбира се) може да се спретне един ремонт.

P.S. Моля, не ме разбирайте погрешно, просто изказвам своето мнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 11.01.2011 06:44:19 отговори + 0 0
Оффф, аре стига с тая Юбилейна, бе, братче! Няма ли вече да оправят тоя скапан таван на Блу Бокса, ебаси? Те така губиме страхотна зала за концерти! :-/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bestyal 11.01.2011 04:33:19 отговори + 0 0
Питърчо разбира от музика и матраци. Те пък бяха маи след концерта хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 11.01.2011 00:47:49 отговори + 0 0
Meet and Greet-a с Hypocricy в Лоджа беше вечерта преди концерта, а не след него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.01.2011 00:43:55 отговори + 0 0
Що бе, пичове - Универсиада, например, не става ли за DVD? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Evil 14 11.01.2011 00:13:13 отговори + 0 0
аре да оправят блу бокса че тея закопани залички за нищо не стават :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 11.01.2011 00:09:44 отговори + 0 0
Искам да разбера каква ще е физиономията на Peter Tagtgren, когато осъзнае, че дори и да иска да снима тук DVD, няма къде да го направи!
Или може би в зала "Юбилейна". Ще изглежда чудесно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 11.01.2011 00:03:29 отговори + 0 0
АУУУУ нема спирка ;D определено съм там, ако стане работата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pastir 11.01.2011 00:02:27 отговори + 0 0
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".