Филмът "Lords of Chaos" излиза на DVD и блурей през май

3 апр 2019, 11:27 ч. 760 / 4 5
пред./следв.

   Биографичният хорър филм за зараждането на норвежката блек метъл сцена и по-специално - поредица от престъпления, свързани с бандите MAYHEM и BURZUM, "Lords of Chaos", ще бъде издаден на DVD и блурей на 28 май чрез "Unobstructed View" и "MVD Entertainment Group". 

   Филмът ще се предлага в два варианта - комбиниран, в който е включена нецензурирана версия с времетраене 118 минути с няколко бонуса и цензуриран вариант от 116 минути без бонуси. 

   Около месец и половина след кино премиерата на "Lords of Chaos" отзивите за лентата са противоречиви. Повечето от музикантите, свързани със събитията, критикуват филма, а Varg Vikernes напълно отрича достоверността на показаните събития.

 

 

още за:

Lords Of Chaos


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 3.04.2019 16:32:29 отговори + 4 0
Ули! От кога чакам! Както и да е направен филма - ще се гледа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 3.04.2019 12:04:24 отговори + 7 4
Варг отрича основно две неща:
1. Не е имал намерение да убива Ойстейн, някак са се сборичкали. Ойстейн е паднал върху счупена бутилка и едва ли не почти 30-те рани са от забитите в тялото му стъкла. С една дума, той го е "ръгнал" само няколко пъти.
2. Ойстейн е бил скрит гей, не е имал приятелка, а дългата коса са отрязали патоанатомите, с цел да видят дали има още щети по черепа!

Разбира се, жив е единствено единият, така че достоверността подлежи на съмнение! Като оставим настрана музиката, излъчването и писаниците на Варг изобщо не ми допадат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 3.04.2019 14:04:40 + 6 2
Де да знам- гледах филма и не ми хареса въобще- Варг има право да се сърди за простотиите от типа как е представено убийството- спира видиш ли да ръга с ножчето та да пие мляко ... Също го представят като някаква секс машина- някакви жени се редят на опашка- ако целта е била във филма да има секс, то тя е реализирана по най-тъпия начин. Освен това актьора дето играе Варг е изключително некадърен и режисьора е за бой за този избор.
А че Варг не е имал намерение да убива, това звучи логично всъщност- ако предварително е решил да убива няма логика да тръгне невъоръжен и да убие с джобно ножче а и да поведе свидетел със себе си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.04.2019 14:25:56 + 3 2
Това с раните на Юронимъс е смешно. И начинаеш съдебен лекар от самолет ще различи рани от стъклени парчета, върху които си паднал и рани от нож. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 3.04.2019 16:04:55 + 4 1
Да, Варг каза, че никога не е участвал в тройки, както и още куп дребни неверни или оцветени подробности, втъкани от Окерлунд, които явно са художествена измислица, но нека отчитаме, че това е игрален филм, макар и да е вид биопик. Що се отнася до убийството, единствено Варг знае истината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".