Вижте трейлър на филма за норвежката блек метъл сцена "Lords of Chaos"

3 яну 2019, 08:33 ч. 2507 / 11 21
пред./следв.

   Биографичният хорър филм за зараждането на норвежката блек метъл сцена и по-специално - поредица от престъпления, свързани с бандите MAYHEM и BURZUM, "Lords of Chaos" ще бъде пуснат по кината на 8 февруари. Лентата вече имаше премиера на американския "Sundance Film Festival" през миналата година. Режисьор е бившият барабанист на BATHORY Jonas Akerlund (METALLICA, RAMMSTEIN), като историята е базирана на книгата със същото име от 1998 г.

   По-долу може да гледате кратък трейлър на "Lords of Chaos", в чийто анонс се казва, че в основата му са "истина и лъжи". В ролята на Euronymous е американският актьор Рори Кълкин ("Зодиак"), а на Varg Vikernes - Еймъри Коен ("Дуелът").

 

 

още за:

Lords Of Chaos


Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ККК666 23.01.2019 19:21:35 отговори + 2 0
А ще излезе ли по кината в БГ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jul 22.01.2019 22:42:55 отговори + 0 1
...не че има много,общо,ама хайде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 5.01.2019 01:45:01 отговори + 8 13
Четох описанието на Варг за това как е убил Euronymous. Значи появава се в дома на Euronymous в три часа през нощта, и онзи, вероятно ядосан, му забива една тупалка. При което Варг вади ножа и го наръгва. Онзи тръгва да бяга, и Варг първо се ядосва, понеже Euronymous не се бие като мъж, а бяга (ти да се беше бил като мъж, а да не беше вадил нож), след това му се привижда, че Euronymous бяга, за да вземе и той нож, така че профилактично продължава да го ръга, и накрая, вече навън, убива беззащитен бягащ човек, който тропа по вратите на съседите за помощ. И цялата тази история според Варг е самозащита, защото онзи искал да го убие. И това е версията, в която Варг се опитва да се представи в добра светлина, кой знае какво е станало наистина. И се ядосва даже, че са му дали толкова много години, трябвало само 8-10 да му дадат... Абсолютен нарцисист и социопат, един от най-болните мозъци, които могат да съществуват на тази планета. Не знам как мислещи хора могат да му се връзват на приказките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

солскяер 5.01.2019 13:54:00 + 12 5
Не знам и как мислещи хора могат да се връзват на подобни глупости, които си написал. Съвременници на двамата много отдавна обясниха как стоят нещата и какъв боклук е Euronymous , така че темата е приключена. Hellhammer и Necrobutcher също имат да какво да кажат и то никак не се покрива с подобни излияния, както и с жалки опити да се изкара Euronymous невинно ангелче. Колкото до филма: такава псевдохоливудска смешка можеше да събере фенове преди 15-16 години. Сега е малко...късно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 5.01.2019 13:58:32 + 8 10
Написал съм събитията от гледна точка на Варг, нищо повече. Няма значение какъв е Euronymous в случая, личи си какъв е Варг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.01.2019 21:02:50 отговори + 6 19
Като чета писанията на някои фенове на Варг, започвам да се чудя кой кого е убил: Варг - Euronymous, или обратното?! Варг Е пълен идиот. А за останалото - да видим как са го представили, и тогава да коментираме. То и в Доорс и Бохемска рапсодия има много неща, дето не са истина, това не им пречи да са много добри филми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 3.01.2019 16:01:48 отговори + 18 9
От коментарите под трейлъра в you tube разбирам, че Euronymous е представен едва ли не като ангел, а Варг като пълен идиот?? Доста политически коректно звучи и доста наведено и въобще не блек метъл ... Интересно ми е дали ще покажат истинската причина Варг да убие Euronymous, а именно - заробващият договор за 6 албума на Burzum с лейбъла на Euronymous. В крайна сметка договора е прекратен ... Респект за Варг Викернес! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Леле 3.01.2019 20:48:16 + 9 12
Ти да видиш. Договор не се ли подписва от двете страни, които преди това са го прочели и обсъдили? Респект за всеки убил контрагент, с който е сключил кофти договор. И ти май си толкова у ред като Варг... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 3.01.2019 15:32:42 отговори + 10 11
Ще го гледам с интерес. Отдавна чета истории за зараждането на блек-метъл сцената, макар че не може да се каже че слушам блек. Харесвам някои групи - предимно мелодичните. Но хората формирали норвежката блек-метъл сцена ме интересуват живо. Това са истински обсесивно-компулсивни, маниакално-депресивни, биполярни, параноидни и социопатни личности. Не всичките де. Има и нормални, но поведенческите им отклонения са като за учебниците. Психолог съм по професия. P.S. Сега ще има хора тук във форума/вероятно и колеги/, които ще оспорят твърденията ми и ще ме попитат на кой каква диагнозата бих поставил и откъде съм толкова сигурен като не ги познавам лично. Няма значение. Както казах изчел съм много за тях и от различни източници. Имам научен интерес така да се каже. С всичко това исках да кажа, че филмът ще ми бъде интересен и с удоволствие ще го гледам. Мисля, че щеше да е по-добре да бъде с норвежки и шведски актьори за по-голяма автентичност, но може да не са намерили подходящи за ролите. Поне режисьора е швед. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.01.2019 13:41:10 отговори + 7 8
Филмът е по книга, нали?
Сигурно ще се отклонява както всички подобни филми. Но коментарите за тях са по-различни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 3.01.2019 13:35:57 отговори + 5 1
Интересно какво мисли Варг за филма? И позволил ли е да се използва музика на Бурзум в него? Трябва да видя из нета, отдавна не съм отварял да видя какви ги върши Варг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пълен bullshit 3.01.2019 13:27:32 отговори + 13 7
от този трейлър само мога да заключа че филма ще е тотален крап.
Until the light takes us е може би най-доброто за момента, върпеки че и той издиша
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.01.2019 13:33:05 + 10 9
Е как си направи тия изводи от трейлъра не е много ясно. Аз видях само няколко кадъра, показваши обсесията на Dead към смъртта. Нормално изглежда, и това явно е нищожна част от филма. Да не сме гледали различни трейлъри? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.01.2019 12:23:00 отговори + 7 8
Ще видим дали са пълни глупости, аз ще го гледам с огромен интерес. Засега това, че Варг казал еди какво си, не ми влияе, от него може да се очаква да не харесва филма при всички случаи. Ще си говорим после. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Burner 3.01.2019 11:31:33 отговори + 19 8
О задава се на хоризонта тази холивудска глупост ... Mayhem, Darkthrone и Burzum не разрешиха музиката им да се използва във филма ... Euronymous който е бил категорично против дрогата се играе от бивш наркоман ... Филма е базиран на книгата Lords Of Chaos, описана от истинските участници в събитията като нямаща нищо общо с действителните събития ... Друг забавен факт е, че Euronymous е описан от Варг като ''най-мразещият евреи'' в цяла Норвегия човек, но във филма ролята му играе евреин ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.01.2019 12:48:36 + 7 10
Това, че Mayhem, Burzum, и Darkthrone не са разрешили музиката им да се използва, го твърди Варг, но режисьорът казва, че всъщност във филма се използва музика на Mayhem, и някои от ключовите играчи от периода са подкрепили филма, така че да не прибързваме с изводите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 3.01.2019 13:18:40 + 9 11
А, и да добавя, че кой играе дадена роля няма никакво значение, много по-важно за мен е,че режисьорът е бивш блек метълист, който има съответните познанства и познания, и е бил навътре в нещата някога. Ако той не може да направи филм за блек метъла, тогава кой? Не би могло да има по-подходящ режисьор за този филм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 3.01.2019 10:50:53 отговори + 7 2
Kiss далеч не са първите с такъв грим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Криси 3.01.2019 10:31:58 отговори + 14 8
Този филм ще е пълна глупост според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.01.2019 09:13:53 отговори + 6 9
Джийн Симънс да не си е глътнал езика на обложката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 3.01.2019 09:50:23 + 5 9
Какви ги говориш? Наскоро един разбирач тука обясняваше, че нямало общо между грима на Кис и блек метълите. Явно не си видял. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".