FIREWIND започват записи за нов албум

16 юни 2016, 22:44 ч. 635 / 9 1
пред./следв.

   FIREWIND в момента са в "Noise Factory Studios" в Белгия и записват осмия си студиен албум, който може да се очаква да края на годината. Продуцент/саунд-инженер е Dennis Ward (UNISONIC, PINK CREAM 69, KROKUS, etc.). Това ще бъде първият албум на бандата предвождана от Gus G. от четири години насам. Творбата ще е първа и с новия вокалист Henning Basse (екс-METALIUM), който се присъедини за постоянно към FIREWIND в края на миналата година.

   FIREWIND са гостували неколкократно у нас, за последен път на 10 декември 2013 г.

 

firewind-live1

още за:

FirewindGus G.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dark Division 8.09.2016 18:03:24 отговори + 1 0
-Моето лично мнение е че без Apollo Papathanasio и Mark Cross това не е същата група. ( Точно както стана и с Dream Theater след смяната на Portnoy Mangini не стана по-добре, а напротив ) Не натрапвам мнението с, но все пак и аз съм музикант, а и цял живот слушам само такава музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".