GRAVE DIGGER разкриха датата на излизане на предстоящия си албум

16 юни 2016, 22:27 ч. 483 / 4 0
пред./следв.

   Фронтменът на германските хеви метъли ветерани GRAVE DIGGER Chris Boltendahl разпространи съобщение, че в момента групата е в студио и усилено работи по записите за следващия си дългосвирещ албум. Все още неназованата творба ще се появи на пазара на 13 януари 2017 г. чрез "Napalm Records". Тази есен групата тръгва на турне в САЩ със сънародниците си BLIND GUARDIAN.

   "Гробокопачите" са гостували два пъти в България, за последно през септември 2014 г. по повод рождения ден на WeRock.bg.

 

grave-digger-live1



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".