FIVE FINGER DEATH PUNCH пуснаха геймърски видеоклип

13 сеп 2013, 09:51 ч. 303 / 5 3
пред./следв.
FIVE FINGER DEATH PUNCH ще издадат втората част на последната си двойна творба - "The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volume 2" на 19 ноември. По-долу може да гледате видеоклип към една от песните в нея - "Battle Born". Той е базиран на популярната видеоигра "Battlefield 4" и е създаден от режисьора на "Machinima" Jackfrags.



five finger death punch


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


D 2.10.2013 09:50:48 отговори + 0 0
kosamo, не че нещо, ама си леко тъп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kosamo 13.09.2013 12:43:58 отговори + 0 0
Еее музиката вече си е бизнес и това е. И тия се предадоха. Очаквам скоро тийзъри с реклама на дамски превръзки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.09.2013 12:03:42 отговори + 0 0
Само дето това не е официално видео и дори не е цялата песен. Песента е дълга 3:43, това е само тийзър с геймплей от BF3. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".