Floor Jansen: "Няма да напусна NIGHTWISH"

7 окт 2016, 00:17 ч. 2812 / 7 5
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Mariskal Rock TV" вокалистката на NIGHTWISH  Floor Jansen и лидерът, клавирист и основен композитор на бандата Tuomas Holopainen опровергават слуховете, че певицата ще напусне групата заради това, че очаква първото си дете. Както знаете, симфометъл величията оповестиха, че след края на настоящото си турне ще си вземат една година почивка. Последното шоу на NIGHTWISH в Европа бе не другаде, а в България, където бандата свири за първи път. Вчера, 7 октомври секстетът посети Китай, а за 9 октомври е насрочен финален концерт в Япония.

   И докато NIGHTWISH си почиват, в началото на 2017 г. Floor ще даде живот на първото си чедо, чийто баща е барабанистът на SABATON Hannes Van Dahl. Певицата ще може и да прекара спокойно първи месеци с детето си, преди бандата да възобнови активна дейност през 2018-а. В интервюто, час от което може да видите по-долу, двамата музиканти уточняват, че всички концерти досега са преминали без никакви проблеми в бандата. Нещата са били близо до идеалното и те не могат да си припомнят дори и един лош момент на който и да е лайв. Всичко е толкова чудесно, че би могло да продължи завинаги, коментира фронтдамата.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Харкор фен 8.10.2016 12:33:18 отговори + 2 16
Искаме си Таря!
На Флор всичко най-хубаво и леко раждане.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 7.10.2016 09:15:29 отговори + 0 6
Е, дано през време на 2017 година да има възможност и да запише нещичко, като страничен проект покрай бебето и почивката от финските примадони, цена няма да има.

Проектът с китариста на Pagan's Mind отлежава, Летящия Холандец ще записва албум, а тя сравнително често гостува в проектите му... Ще поживеем, ще видим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 7.10.2016 09:17:39 + 1 2
Тя преди дни разпусна Ревамп - явно не са дневен ред странични от Найтпиш занимания. Не че не може да гостува тук там, но се пак - не са на дневен ред тези неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

птеродактил с ориз 7.10.2016 09:39:36 + 1 0
Голиате, това е идеята - да гостува тук-там... Тя затова напусна Ревамп, защото пълнокръвното занимаване с група не е като да изпееш две три песни като гост-вокалист. В първия случай - от писането на песните (в нейния случай - текстове и вокални линии), през координирането с продуценти, звукозаписни студия, реклами, финансиране, записи, организиране на турне...
Във втория случай разучаваш, каквото са ти пратили, може и да предложиш една или две идеи, ако решиш, и заминаваш в студиото да записваш. Дали ще има турне, не те засяга. А предвид колко турнета има Ayreon, задачката съвсем се опростява.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шат 7.10.2016 08:58:08 отговори + 17 9
Те ш'та изгонат, ни бой ся. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".