Floor Jansen ще пее във втория албум на TIMO TOLKKI'S AVALON

9 дек 2013, 15:46 ч. 235 / 3 6
пред./следв.
Фронтдамата на NIGHTWISH и REVAMP (екс-AFTER FOREVER) Floor Jansen ще изпее основните вокали в предстоящия втори албум на проекта TIMO TOLKKI'S AVALON. По-рано бе анонсирано участието и на Simone Simons (EPICA) като гост-певица, както и на музикантите Tuomo Lassila - ударни и Antti Ikonen - клавишни (и двамата - екс-STRATOVARIUS). В допълнение, Floor ще вземе участие и в турнето на TTA, което се планира за месец май 2014 г. През март ще се повявят и първият сингъл и видео от предстоящата творба.
floor jansen


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тцЪ 10.12.2013 08:58:41 отговори + 1 0
Stormcrow - 2013-12-09 20:58:10
Не може да застане до Йорн, ти луд ли си? Пхахахаххах!!! То няма такава сила на тоя свят...
--------------------
Със сигурност не се губи, редом до него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 9.12.2013 23:07:54 отговори + 0 2
мацката наистина я бива, но в случая и тя не може да спаси до болка наивните и дори глуповати музикални напъни на този психично болен човечец TIMO TOLKKI! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 9.12.2013 20:58:10 отговори + 1 0
Не може да застане до Йорн, ти луд ли си? Пхахахаххах!!! То няма такава сила на тоя свят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 9.12.2013 19:38:13 отговори + 0 1
Илко Пича, ти я чуй какви ги върши в предния албум на Ayreon с Jorn Lande или пък в Star One с Ръсел Алън... Да "спаси Nightwish от огромен провал, ей така с лекота" не нещо невъзможно, след като във вокално отношение е в състояние достойно да застане до тези двама изверги.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илко Пича 9.12.2013 16:59:37 отговори + 2 0
Няма кой да я бие в раздел женски вокали, визия и метал поведение. Спаси Nightwish от огромен провал, ей така с лекота. Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


тцЪ 9.12.2013 16:16:10 отговори + 2 0
Изведнъж доста народ се присети за нея. Нищо лошо, де. Извоювала си е това име през годините - все пак говорим за един от най-лудите гласове, появявали се в музиката, през последното десетилетие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".