ФОНДАЦИЯТА откриват концертния си сезон с новия проект "Големите БГ рок гласове" на 8 юни във Варна

27 апр 2021, 16:00 ч. 700 / 11 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Супергрупата "Фондацията" ще изпълни за първи път пред варненска публика новия си проект "Фондацията представя "Големите БГ рок гласове" на 8 юни 2021 г. от 20:00 ч. в Летен театър Варна.

В първия концерт за летния сезон, който музикантите очакват с нетърпение, специални гости ще бъдат вокалистът на група "Ахат" - Звездомир Керемидчиев и вокалистът на Б.Т.Р – Атанас Пенев.

На 8 юни варненци ще се насладят на живо на песни, като "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем”, “Страхотен ден” и много други емблематични, любими български рок парчета, неостаряващи и актуални и днес.

Концертът на “Фондацията” ще е първият, с който ще бъде открит и летният сезон 2021г. на Летен театър Варна, а от групата споделя, че няма търпение да се срещне с варненската публика.

Супергрупата “Фондацията” планира още големи летни концерти у нас, които ще бъдат обявени съвсем скоро.

Билетите за концерта на “Фондацията” на 8 юни във Варна се пускат в продажба от днес (27 април) ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg. Цената им ще бъде от 25 до 30 лв. Могат да се закупят още на бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен театър Варна и ДКС.

При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

За повече информация следете фейсбук страницата на Фондацията и фейсбук страницата на Ticketportal.bg.

 

още за:

Фондацията


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".