ФОНДАЦИЯТА ще свирят с оркестър и гости на 25 юли в Пловдив

12 май 2021, 10:10 ч. 1520 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Fest Team и Фондацията представят:

„Големите БГ рок гласове“ на 25 юли в Античния театър в Пловдив

Любими рок песни на три поколения българи ще озвучат Античния театър в Пловдив в симфоничен съпровод на 25 юли в концерта на ФОНДАЦИЯТА и Държавната опера-Пловдив: „Големите БГ рок гласове“.

Супергрупата ФОНДАЦИЯТА със специалните си гости – Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ, Славин Славчев и Държавна опера - Пловдив с диригент Константин Добройков са готови с повече от два часа класически хитове. 120 минути легендарни бг рок бисери като "Черната овца", "Рок в минало време", Вкусът на времето", "Пак ще се прегърнем" и "Да погледна в теб", "Уморени крила", "Страхотен ден", „Малкият принц", "Две следи", "Клетва" и още песни, част от житейския саундтрак на българина.

Рок музиката среща класиката в този ексклузивен за Пловдив концерт, в който на 25 юли ще прозвучат гласовете на най-емблематичните български рок вокалисти в съпровод на симфоничен оркестър.

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански и всяка нота, белязала златните им музикални кариери създават ФОНДАЦИЯТА през 2013. От тогава супергрупата има в актива си стотици концерти – три турнета в САЩ и Канада, два европейски тура, едно азиатско турне в Тел-Авив, Кувейт, Катар, Дубай, Япония и Южна Корея, турне в Австралия и Нова Зеландия и правят първото околосветско турне на български изпълнители.

Билетите за „Големите БГ рок гласове“ вече са в продажба на цени от 36 до 66 лв. в мрежата на Eventim.bg [поръчай онлайн], a още информация, можете да намерите в събитието във Facebook.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


no name 15.05.2021 13:05:55 отговори + 2 0
Надценили са се с цените на билетите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".