Фоторепортаж от концерта на БАТЮШКА в София

16 апр 2022, 06:37 ч. 1271 / 22 5
пред./следв.

   Седмица преди Великден в София бе отслужена блек метъл "литургия". На 14 април в клуб "Mixtape 5" гостуваха БАТЮШКА на Bartlomiej Krysiuk.

   Полските хедлайнъри водеха със себе си четири тематични, макар и не особено познати на феновете, съпорт банди - DIABOLICAL, WARHAMMER, PARADISE FLAMES и ESHTADUR. Поради логистични причини можем да ви покажем само снимки от изпълнението на Bartlomiej Krysiuk и компания. Десетки снимки на БАТЮШКА от гостуването им в столицата ще намерите в нашите галерии. Автор на кадрите е нашият фотограф Иво Канин.

 

батюшка

батюшка

батюшка



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vlady 18.04.2022 14:53:16 отговори + 2 0
Krysiuk е посредствен композитор за разлика от Drabikowski и неговата Батюшка просто не става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БлекМетълХипстър 18.04.2022 12:56:53 отговори + 2 0
Значи никой не го интересува как въпросният Бартоломей се отнесе с Кжищоф и се ходи на концерта на Фейктушката без угризения?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Канибал 23.04.2022 00:59:00 + 2 0
Мислех да отида само за подгряващите групи ама не исках дебелия да получава пари и пропуснах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.04.2022 10:20:46 + 1 0
Много хора се интересуват, мисля. И аз съм фен на истинската Батюшка, но това го пропуснах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 16.04.2022 10:55:34 отговори + 8 6
Много силна вечер се получи! Diabolical и Warhammer също пръснаха! Поредни 6 точки за BGTSC и чакаме Sofia Metal Fest! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".