Johan Hegg от AMON AMARTH и съпругата му приютиха украинско семейство

16 апр 2022, 07:02 ч. 750 / 10 2
пред./следв.

   Започнатата от Русия на 24 февруари война в Украйна предизвика най-голямата бежанска криза в Европа след края на Втората световна война. Близо 5 млн. души напуснаха домовете си и потърсиха спасение от бойните действия, нападенията на окупаторите и терора над цивилни в други държави.

   Въпреки отдалечеността си от зоната на конфликта, мнозина хора от скандинавски държави предложиха транспорт и подслон на украинци. Фронтменът на шведските викинг детметъли AMON AMARTH Johan Hegg и съпругата му са едни от доброволците, които помагат на бежанците. Музикантът е приютил в жилището си украинско семейство.

   Нещо повече, заедно с колегите си от групата Hegg продава в Интернет различен мърчандайз и др. предмети, свързани с историята на AMON AMARTH. Приходите ще бъдат дарени в помощ на бежанците.

 

johan hegg



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Евала 16.04.2022 18:12:07 отговори + 6 5
Групата на мен ми бие на пародия. Но евала на човека! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 16.04.2022 14:47:16 отговори + 11 8
Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".