Фоторепортаж от шоуто "Electric Guitarlands" в София

12 май 2023, 08:04 ч. 762 / 11 7
пред./следв.

   България вече е посещавана от много на брой китарни герои, но или с групите им, или със самостоятелни изяви. Сборните турнета на виртуозни китаристи са рядкост по нашите географски ширини.

   Затова шоуто "Electric Guitarlands" представи на феновете в София едно по-различно изживяване на 11 май. Събитието се състоя в клуб "Mixtape 5" по покана на "BGTSC" и на него участваха: Gus G. (FIREWIND, Ozzy Osbourne), Michael Angelo Batio (MANOWAR), Rowan Robertson (DIO) и Andy Martongelli (David Ellefson), плюс Francesco Caporaletti (THE GANG, Vinnie Moore) - бас, Roberto Pirami (Vinnie Moore, Michael Angelo Batio) - ударни и Riccardo Curzi - вокали.

   Десетки снимки от концерта "Electric Guitarlands" може да разгледате в нашите галерии. Автор на фотосите е Иво Канин.

 

guitarlands

guitarlands

guitarlands

 

batio



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стронций84 13.05.2023 14:45:47 отговори + 1 1
Батьо свири ли на чудовището с 4 грифа? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Boyan 14.05.2023 16:11:43 + 3 0
Не, Michael Angelo Batio свири на една уникална китара с два грифа, каквато до сега не беше показвал, защото може се разделя на 2 отделни китари, които са напълно функционални и сами за себе си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Boyan 13.05.2023 12:17:03 отговори + 3 0
В статията сте сбъркали датата на концерта, понеже беше на 11ти Май, а не на 12ти. Но в галерията със снимки към поста Ви сте я посочили правилно. Невероятно добри музиканти и концерт! Благодаря много на всички, които имат принос това чудесно събитие да се състои в София! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 13.05.2023 08:55:09 отговори + 5 1
Жесток концерт! Нашите трибюти трябваше да присъстват, за да видят как и защо го правят хората! А за примерите как се свири не ми се говори. Чест прави на нашите китаристи, които присъстваха и показаха уважение към майсторите!

След този концерт отидох да видя и Watain. Могъща група, но с калпав звук! Ако това е звука на новото място по-добре в Микса!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ibanez 00 12.05.2023 22:51:32 отговори + 7 0
Супер шоу направиха. Gus G свири уникално, страхотно вибрато,уникално фразиране и много чиста техника, Батио като съм го гледал на записи винаги ми се е струвало,че доста пресолява манджата,обаче на живо ми се стори страхотен. Човека направи страхотно шоу, имайки предвид възрастта му и беше много земен с феновете след концерта. Другите двама пичове малко ме разочароваха откъм звук най-вече,но басиста и барабаниста бяха огън. Този концерт беше хубав урок за това, как една и съща група може да измени звученето си много, ако китариста е различен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfasf 12.05.2023 12:23:52 отговори + 3 11
трябваше да се кръстят guitarlads, иначе този може да позира една идея повече, два симетрични грифа и скръстени ръце нищо не е, можеше и да е с надолу главата или да се върти като Joey Jordison или да си запали косата или пък да играе казачок, долната му част от тялото сякаш е много скучна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феникс на грил 12.05.2023 16:31:10 + 7 2
Нещо много се интересуваш от долната част на тялото на Бейтио... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".