Шоуто "Electric Guitarlands" с Gus G., Michael Angelo Batio и др. е този четвъртък

9 май 2023, 10:08 ч. 368 / 9 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Китаристите на MANOWAR, Ozzy и DIO пристигат за уникално шоу!

Шоуто Electric Guitarlands е този четвъртък!

Музикалното шоу Electric Guitarlands ще се състои този четвъртък, в столичния клуб Mixtape 5 при следната програма:

19:00 часа – Отварят вратите за публика;
20:00 часа – Начало на концерта
22:00 часа – очакван край

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Настоящият китарист на MANOWAR Майкъл Анджело Батио, китарния герой Гас Джи (Gus G.), откритието на DIO Роуън Робъртсън (Rowan Robertson) и един от един от най-известните италиански шредери Анди Мартонджели (Andy Martongelli) идват заедно с талантливия вокалист Рикардо Курци (Riccardo Curzi), басиста и барабаниста на Vinnie Moore Франческо Капоралети (Francesco Caporaletti) и Роберто Пирами (Roberto Pirami).

Списъкът с песни за това шоу се състои не само от произведения от кариерите на тези страхотни музиканти, но и от класики на легендарни групи като Black Sabbath, Dio, Van Halen и др. По време на двучасовото шоу ще видим и уникалната двойна китара на М.А.Батио!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн] и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Аз бе 9.05.2023 16:22:45 отговори + 3 0
Там сме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 9.05.2023 13:20:22 отговори + 2 0
Последно сряда или четвъртък Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 9.05.2023 14:57:35 + 3 0
11 май е в четвъртък Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".