Французите BENIGHTED с концерт на 28 октомври в София

6 юли 2016, 14:54 ч. 1214 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Основана през 1998-а г. групата BENIGHTED постепенно и необратимо се превърна в лидер на френската дет/грайнд сцена. Групата издаде осем албума и един концертен CD/DVD албум. Последната им продукция “Carnivore Sublime”, издадена през 2014-а г. от Season of Mist, несъмнено представлява техният най-бърз и агресивен албум досега.

Тези откачалки ще смелят мошпита! Бъде готови да ви шамаросат с виртуозна и сурова диващина. Ще се лее кръв, ще хвърчат зъби и ще пращят вратове.

FECAL BODY INCORPORATED (FBI) е горграйнд група, създадена през лятото на 2009 г. в Плевен от познати лица на плевенската екстремна сцена. Групата е повлияна от групи като IMPETIGO, GUT, DEAD, CARCASS и др. FBI имат купища издания, като на 1 Септември излиза третия албум на групата - "The Art Of Carnal Decay".

Запазете си час при физиотерапевта и идвайте в мошпита.
100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 20 лв., след това цената ще се вдигне, а в деня на събитието (ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


John 13.07.2016 19:31:32 отговори + 0 0
Romain Goulon в България,струва си да се види!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fritzl 7.07.2016 13:37:08 отговори + 2 6
само че защо fbi точно да подгряват? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Just a fan. 6.07.2016 21:13:11 отговори + 9 4
Пълен култ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".