Фронтдамата на SEVI представи дебютен албум и видео с концерт

16 ное 2020, 08:48 ч. 1071 / 5 8
пред./следв.

   В неделя 15 ноември в столичния "Sofia Live Club" се състоя премиерата на дебютния солов албум на вокалистката на SEVI - Светлана Близнакова, озаглавен "Tomorrow".

   Фронтдамата представи 11 нови трака в различно звучене, встрани от типичния за нея хеви имидж и в компанията на още шест талантливи български музиканти: Мартин Профиров (П.И.Ф., Силует); Иван Попов (Тома); Рали Велинов (SEVI); Александър Кирилов (Etnotix, Vulgar Bulgar); Рози Лесидренска (Time Jugglers); Милена Генева (Вокализирай Това).

   Въпреки слабата културна активност в столицата през последните месеци и ограничителните мерки, публиката запълни изцяло допустимите 30% от капацитета на залата и не позволи на музикантите да напуснат сцената преди заслужения бис!

   Светлана Близнакова отправи послание към феновете, призовавайки ги да не загубват вяра в утрешния ден и да бъдат по-свързани, напук на изолацията, в която се налага да живеем в последно време.

   Вокалистката благодари и на екипа, работил по албума: Рали Велинов, Александра Зернер, Петър Братанов, Симеон Славчев, Марин Мурлев, дизайнера Радостин Христов - Стин, фотографа Виктория Вучева и гостите от чужбина: Johnny Gioeli и Alberto Steri.

   В края на концерта Светлана представи и първото видео от албума, към едноименната песен "Tomorrow".

   Клипът е заснет от Игнати Йорданов и на фона на мрачната 2020-а година, отправя позитивно послание с поглед в бъдещето.

   След прожекцията Антон Христов от Sugar DJs и DJUST закри вечерта с премиерно слушане на целия албум "Tomorrow".

   Официалното видео към дебютния сингъл може да видите в "YouTube":
youtube.com/watch?v=g9Gs_ermPFI.

   "Tomorrow" вече е достъпен за продажба на физически носител, a след броени дни ще може да бъде намерен и в онлайн платформите за музика.

 

Снимки: Виктория Вучева
Текст: Мила Иванова

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дънково елече 18.11.2020 09:07:25 отговори + 3 0
Колко да сме осакатени и недочуващи пък.Тотална боза е това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bass 666 17.11.2020 20:22:45 отговори + 0 8
До всички плюещи , завистливи , музикално осакатени и недочуващи !
Бъдете благодарни ,че има такива музиканти у нас , на които се доверяват все повече разбиращи хора и както се знае и световни рок-звезди !
Това е страничен материал на Светлана , не е в посоката на Севи ! Така че , м8ж3 да се наплюете в огледалото , понеже ще ви е трудно директно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Diadora1914 17.11.2020 11:07:20 отговори + 3 3
Пак се работи, макар и не особено успешно. За разлика от много нашенски групета, които са дълбоко заспали. Да не посочвам кои са, те си знаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 16.11.2020 18:03:57 отговори + 10 4
Боза, скука и прочее... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 16.11.2020 15:09:52 отговори + 3 6
мислих че са минали през всички клишета, но бях забравил за кон Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


??? 16.11.2020 16:56:34 + 5 2
А за магаре? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 16.11.2020 10:29:48 отговори + 19 7
Захаросана американска бонбонка. Оригиналност - нула. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 16.11.2020 09:34:31 отговори + 13 7
Заради короната изтървахме Иван от Тома. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".