Фронтмен на MASTODON с тежка контузия на главата

12 сеп 2007, 10:43 ч. 287 / 10 5
пред./следв.
Мениджмънтът на MASTODON е изпратил до Blabbermouth.net съобщение, в което се казва, че китаристът и вокалист на групата Brent Hinds е получил тежка контузия на главата след изпълнението си на 9 септември по време на Видеонаградите на MTV в Лас Вегас. Била му е оказана лекарска помощ в местна болница, където остава на лечение. Според слуховете, травмата на Hinds е в следствие от грубо нападение след изпълнението на песента "Colony of Birchmen", но за това липсва официално потвърждение.

още за:

Brent HindsMastodon


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пак съм аз 12.09.2007 18:58:36 отговори + 0 0
наистина ли са свирили?? странно кой и какво го е нападнало вокала, дано не е бил някой от онея гейове кид рок и томи лии нали и те се сбили
да са оправя вокала и да идват в БГ да къртят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 12.09.2007 13:13:27 отговори + 0 0
бахти сериозно,много гадно,но иначе дано бързо да се оправи,иначе сериозно те са бахти яката и уникална група,дано ни посетят скоро,докато са още млади и на върха на славата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 12.09.2007 12:52:38 отговори + 0 0
Дано, наистина. Мастодон са уникална група. Но има грешка в новината, щото Брент и Трой заедно са фронтмени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trivium 12.09.2007 12:30:01 отговори + 0 0
Дано се оправи бързо, че иначе лошо ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 12.09.2007 11:30:25 отговори + 0 0
Mastodon са свирили на наградите на MTV? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".