Травмите на Brent Hinds от MASTODON са резултат от сбиване с Odadjian от SYSTEM OF A DOWN

22 сеп 2007, 02:43 ч. 375 / 7 8
пред./следв.
Спречкването между Kid Rock и Tommy Lee по време на Видеонаградите на MTV, което занимаваше медиите дълго време и реално нямаше сериозни последици, се оказва че не е единственото и е по-малкото сбиване между музиканти случило се по време и след церемонията на 8 септември.
   Както ви съобщихме - Brent Hinds от MASTODON е настанен в спешното отделение на болница с травми по главата след нападение, подробности за което не се разкриваха. Резултатие от полицейското разследване, получени благодарение на видеозаписи и свидетелски показания, показват, че Hinds е предизвикал свада около 3 ч. сутринта в западната част на хотел "Mandalay Bay", където той е срещнал Shavo Odadjian от SYSTEM OF A DOWN и музиканта William Hudson. Hinds е свалил ризата си и е замерил Hudson с нея, след което го е ударил в лицето и гръдния кош. След това Odadjian и Hudson заедно са отвърнали на атаката, удряйки Hinds по главата и нокаутирайки го на пода. Негов приятел, който е бил наблизо се е намесил, оказвайки му помощ и се е извинил на Odadjian и Hudson с обяснението че Hinds е просто пиян. Засега не са повдигнати обвинения, а полицейският доклад сочи Hudson като заподозрян за нанасяне на телесна повреда, докато Odadjian е само свидетел.
   Brent Hinds е със счупен нос, мозъчни кръвоизливи и насинени очи.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik Priest 24.09.2007 11:10:50 отговори + 0 0
А то че не пише, не значи, че не е за жена... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 24.09.2007 00:20:16 отговори + 0 0
А на менян не ми пукян на курян. Kid Rock и Тommy Lee поне като пичове са се сдърпали за жена, а тия...смешна работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Genovef 23.09.2007 18:21:51 отговори + 0 0
Арменската мафия (Козян Нострасян) не прощава! Както и Кеворкян (ужаааас, това е ужааааас!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.09.2007 12:18:07 отговори + 0 0
System Of The Down rules! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Попа 22.09.2007 20:11:55 отговори + 0 0
Боже,боже колко мъка има по таз земя ти,мой праведни боже.Блаженни са верующите....
АМИН.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


пак съм аз 22.09.2007 16:57:11 отговори + 0 0
ако не правеха хубава музика нямаше да ми дреме ако се изтрепят, едните арменци, другите американи ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 22.09.2007 12:27:13 отговори + 0 0
то къде знаеш ?!!?! да не си бил там ?!?!
дееби боклуците за некфа пиянска тъпотия човека е с мозъчни кръвоизливи ... ебати долния арменски кенеф е тоя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Filthy 22.09.2007 10:08:43 отговори + 0 0
добре са го ступали!че си го е просел спор няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".