Фронтменът на JAYA THE CAT и THE POMORIANS с три дати в България

20 ное 2010, 13:01 ч. 372 / 8 0
пред./следв.
Предстои второ самостоятелно гостуване на Geoff Lagadec - фронтмена на добре познатата у нас американско-холандска формация JAYA THE CAT. Geoff пристига отново под псевдонима MASSIVE REVENGE IN PARIS - по начина, по който той беше част от "Jah-Darmery Vibes" турнето през март. Този път, като основен акцент, събитието включва пълен концертен сет на THE POMORIANS, както и музикална селекция от Lazy Face. Обиколката на THE POMORIANS и гости, която стартира следващата седмица, включва три града. На 25 ноември, идния четвъртък, старт дава "Строежа" - София. По инициатива на столичния клуб преди година и половина "Поморийците", тогава действащи на територията на Холандия, Белгия и Франция, стъпиха на родна сцена за първи път, като в месеците след това избраха да останат за постоянно в България и направиха серия от впечатляващи клубни турнета. Емблематичната им песен "Обичам" стана любима на широк кръг от хора, включително музиканти, които често включват рефрена в сетовете си, като се появиха и немалко ремикси. От известно време групата работи по втория си албум, някои от парчетата от който вече също са доста популярни. На 26-и, петък, групата от музиканти и ди джеи се отправя към Пловдив - клуб "Петното". А в събота, на 27-и, THE POMORIANS се завръщат на собствена територия - в Бургас, клуб "Bizarre". Билетите са с цени от 7-8 лв., като само за софийския концерт те се продават предварително в мрежата на Ticketstream.bg, а в останалите градове - на място. Очаква се THE POMORIANS да включат в сета си част от репертоара на JAYA THE CAT и то в присъствието на техния вокалист и китарист Geoff Lagadec. Както е известно в средите, фронтменът (тогава само на ARTERY) Янко Бреков на няколко пъти е пътувал като гост музикант в обширни европейски турнета на американската банда. Басистът (по-рано и китарист) на THE POMORIANS - Красимир Керкинов - Кемала - също има съвместни изяви с популярната ска-реге формация от Бостън, така че стилът на JAYA THE CAT им е достатъчно познат и близък. Предстоящите три ноемврийски дати в София, Пловдив и Бургас са от последните за тази година в концертните планове на JAYA THE CAT, тъй като съвсем скоро групата ще вземе кратка творческа пауза, по време на която ще прекрати клубните си участия.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".