Фронтменът на THE POMORIANS със счупен крак, отменят концерт в София

15 дек 2012, 13:18 ч. 842 / 5 4
пред./следв.
Вокалистът и китарист на THE POMORIANS - Янко Бреков - е със счупен на две места крак, след инцидент от средата на седмицата. Музикантът е гипсиран тази сутрин в Бургас. Във връзка с това насроченият за днес лайв в София се отменя. Събитието трябваше да се състои тази вечер в клуб "Строежа". Янко е изявил желание да направи концерта седнал, но лекарите са го предупредили, че гипсът още е прекалено крехък и не е желателно. За сметка на това следващите дати от течащото в момента турне на THE POMORIANS ще се случат по програма - Пловдив (21 декември), Бургас 23 декември), Ямбол (28 декември), Казанлък (29 декември).

   Тази вечер на мястото на THE POMORIANS в "Строежа" ще свирят CASUAL THREESOME. Групата се отзовава веднага при създалата се спешна ситуация. Входът за събитието е напълно безплатен. Клубът ще отвори врати в 20:00, а концертът започва в 22:00 ч. CASUAL THREESOME са подготвили сет с песни на THE BEATLES, Jimmy Hendrix, THE ROLLING STONES, THE DOORS, RED HOT CHILI PEPPERS, PEARL JAM, OASIS, QUEENS OF THE STONE AGE, KINGS OF LEON, THE SUBWAYS, JET, Lenny Kravitz и др.
Янко Бреков


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CHOVEK 18.12.2012 16:56:16 отговори + 0 0
и по зле сме го виждали наш Янко,ще му мине Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 17.12.2012 10:49:48 отговори + 0 0
Трябва да се доста тъп, за да харесаш подобна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жемирокуериуири 15.12.2012 14:35:56 отговори + 0 0
Като не може да свири седнал, да свири легнал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ядосан 15.12.2012 14:00:30 отговори + 0 0
тъпак ся кво шъ прайимбез тоз концерт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".