Фронтменът на MY DYING BRIDE говори за новия албум на групата

26 окт 2008, 10:43 ч. 113 / 6 0
пред./следв.
В скорошно интервю вокалистът на MY DYING BRIDE Aaron Stainthorpe е разкрил подробности за работата на бандата по следващия й дългосвирещ албум. По-голямата част от материала за творбата е вече записана в студио "Future Works" в Манчестър, като остава да бъдат довършени съвсем малко инструментални партии и добавени някои ефекти, след което композициите ще бъдат миксирани. Дискът ще е по-мрачен дори от предшественика си "A Line of Deathless Kings". Все още няма информация кога може да се очаква албума, но вероятно издаването му ще се случи през първата половина на 2009 г.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".