Фронтменът на TESTAMENT Chuck Billy и съпругата му са заразени с COVID-19

23 мар 2020, 00:20 ч. 2064 / 8 3
пред./следв.

   Фронтменът на американските траш метъл ветерани TESTAMENT Chuck Billy разпространи новината, че той и съпругата му Tiffany Billy, както и няколко души от екипа на бандата, са дали положителен резултат при тест за заразяване с коронавируса COVID-19.

   Музикантът уверява феновете, че той и семейството му са взели всички мерки за ограничаване разпространението на вируса - преди всичко карантина, за да не предадат болестта и на други свои близки, колеги и приятели.

   Към момента TESTAMENT са извън строя, като вокалистът се надява скоро да има добри новини и групата да се върне на път. Път, който това лято се очаква да мине и през Пловдив. Както знаете, Chuck Billy и компания са едни от участниците в четвъртото издание на фестивала "Hills of Rock" (24-26 юли) в Града на тепетата.

 

tetament-live1



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


елек 25.03.2020 13:46:16 отговори + 0 3
Поредния елек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The nothing 23.03.2020 11:00:49 отговори + 7 43
Интересно дали съобщихте по същия начин, за наднорменото му тегло - нещо, което със сигурност ще му навреди много повече за общото здраве уел биинга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 23.03.2020 11:29:40 + 29 3
Печелиш наградата за най-мал*умен коментар на 1-вото тримесечие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".