Китаристът Niklas Sundin напуска DARK TRANQUILLITY

22 мар 2020, 20:29 ч. 555 / 4 2
пред./следв.

   Китаристът и един от основателите на DARK TRANQUILLITY Niklas Sundin обяви, че напуска бандата.

   Това се случва четири години, след като той спря да участва на турнетата на групата, за да има повече време за семейството си. Музикантът коментира, че сега е точното време за раздялата - преди DARK TRANQUILLITY да започнат работа по следващия си албум.

   Sundin казва и че е щастлив от преживяванията, които е имал през последните 30 години. Но за никого не е било тайна, че той харесва креативния процес много повече от изпълненията на живо. Niklas ще продължи музикалните си занимания с електронния си проект MITOCHONDRIAL SUN, чийто дебютен албум излезе през миналия месец, а ще участва и в други проекти.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry chair 23.03.2020 09:20:52 отговори + 3 0
Чух албума на Mitochondrial Sun в Spotify и впечатленията ми са много добри, въпреки че става въпрос за електронна музика далеч от стила на Dark Tranquillity.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 22.03.2020 21:20:39 отговори + 5 0
Жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".