THE POMORIANS с нов сингъл и концерт в София

14 дек 2011, 14:06 ч. 601 / 1 0
пред./следв.
THE POMORIANS ще свирят за първи път от пет месеца насам в София. Събитието ще се случи този четвъртък - 15 декември, в "Строежа". Концертът е предпоследният от 12-те в есенно-зимната кампания на клуба, подкрепена от "Bushmills" и "Grolsch". По време на паузата, от август месец насам THE POMORIANS записаха нов албум с френски продуцент. Реализирането на проекта е в заключителната си фаза, а първият сингъл е вече факт – "И си мислиш". Голяма част от останалите песни ще бъдат представени на живо по време на концерта в "Строежа". Билети за събитието на 15-и се продават в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 5 лв.а на самата дата и на място те ще струват 6 лв. "Строежа" отваря в 20:00 с тематична музика, а концертът стартира в 22:00 ч.
The Pomorians Live

още за:

The Pomorians


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".