FULL CIRCLE и LIEVEIL са победителите от "Jagermeister Battle Of The Bands"

11 май 2015, 13:42 ч. 2109 / 8 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Три български, три румънски, една гръцка и една руска банди излизат на сцената на Kavarna Rock на 26 юни.

След три кръга битки в София, Пловдив и Варна журито на  Jagermeister - Battle of the bands в лицето на Звезди, Митко Кърнев и Кирил Божков избраха софийската банда Full Circle и lieVeil от Варна. „Искаме да благодарим на всички за участието и най-вече за страхотната музика, която слушахме и в трите града. Изборът не беше лесен. Ще очакваме всички и още банди на следващия конкурс“, сподели Звезди, след избора.

Заедно с тях на сцената ще видим и миналогодишните участници от Downer Kill (Пловдив), които загубиха битката с AURA (Румъния) само с два гласа, но организаторите от Bulgarian Live Music решиха да ги компенсират с участие и тази година. Поради силния интерес и голямата конкуренция в Румъния, тази година ще видим три техни банди във финалния етап на конкурса - AN THEOS, Hatemode и Shifting. Към българските и румънските банди ще се присъединят - Sorrows Path (Гърция) и WILD CHILD (Русия), които ще допълнят международния характер на конкурса.

По време на Jagermeister - Battle of The bands, освен конкурса всички, които дойдат още в петък в Каварна ще могат да се насладят на песни на Dream Theater и Metallica изпълнени от Dream Theater Tribute и Hammerhead . „Искаме да напомним на всички, че билетите за фестивала ще променят цените си след края на месеца“, информират от Bulgarian Live Music.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:
90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала.
100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. - В месеца на фестивала
110 лева  - след 22.06.2015г. - В седмицата на фестивала .  

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, GERMANOS, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

 

krfposter1

 

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ония 20.05.2015 17:56:57 отговори + 0 0
Направо ме е страх, да не би случайно да разбера какви са ви критериите за оргиналнуст и разнуубазнуст... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 16.05.2015 14:20:38 отговори + 2 2
Колкото и някои да не ги кефи, Full Circle и LieViel са еднообразни и неоригинални, като 99% от нашенските групи (за голямо съжаление). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Музикант 12.05.2015 01:28:03 отговори + 4 6
Няма по жалко събитие!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 11.05.2015 14:03:31 отговори + 5 5
Няма лошо.....жалко за много други банди,които бяха в пъти по-оригинални и нестандартни. Нищо против Full Circle и LieViel,но по мое мнение....еднообразна работа в рамка. Бих искал да видя нещо по-различно,но уви... Успех на двете банди и дано да видим български победители в конкурса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 12.05.2015 15:46:31 + 3 2
+1

Изобщо не смятам да се вестявам първия ден на стадиона след като прочетох победителите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ядец на умрели ора 16.05.2015 11:55:20 + 1 1
Как LieVeiL ще са "еднообразна работа в рамка"? Те са от малкото български групи, които правят оригинална музика, за разлика от разните кавър групи и полу-кавър подражатели като Од Крю и Смолмен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 19.05.2015 14:08:54 + 0 1
Кое е оригиналното, мада фака? Ти да не си втори клас и да си слушал само МеталиЦа? Ако искаш си направи труда и погледни другите банди участници в конкурса Определено има поне 2/3 банди,които са в пъти по-интересни за слушане... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".