GABANA с два клипа, саундтрак към документален филм и минитурне "Nirvana Tribute"

15 окт 2013, 19:37 ч. 379 / 7 1
пред./следв.
Британският документалист Андрю Жардин засне кратък филм за Пловдив, в който бяха включени и няколко песни на GABANA, които той сам е избрал, считайки, че музиката на бандата носи в себе си духа на града. "Mainagrad" може да бъде гледан целия в "YouTube" и включва изключително много авторска музика на български изпълнители.

   Това е трети видео-проект на GABANA за тази година след участието на групата в онлайн канала "Amps On Air". Там бандата записа две лайв парчета от предстоящия си нов авторски албум, които могат да бъдат видени по-долу.

   Същевременно, работата по бъдещия албум продължава и до момента, в който той стане факт, за четиримата музиканти предстои тридневно минитурне с "NIRVANA Tribute". Избран за събитие Номер 1 от феновете на "Строежа", трибютът включва две части - в първата музикантите ще изпълнят целия легендарен "MTV Unplugged", а втората част ще бъде своеобразен "The Bsst" на NIRVANA с едни от най-обичаните им парчета. Датите са както следва: 17 октомври, четвъртък, клуб "Строежа" (София); 18 октомври, петък, клуб "Петното на Роршах" (Пловдив); 19 октомври, събота, клуб "Vintage 33" (Варна).





Gabana

още за:

Gabana


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 16.10.2013 13:55:08 отговори + 0 0
Ужас момци, откажете се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".