Вижте трейлър на документален филм за съдебния процес на Randy Blythe

15 окт 2013, 16:22 ч. 222 / 2 1
пред./следв.
През следващия месец ще се появи нов документален филм, включващ интервюта и др. материали, заснети по време на ареста и съдебния процес на фронтмена на LAMB OF GOD Randy Blythe в Чехия. Заглавието на лентата е "As The Palaces Burn", режисьор - Don Argott.

   Blythe бе задържан изненадващо на летището в Прага миналото лято при пристигането на LAMB OF GOD за концерт там. Последваха обвинения в непредумишлено убийство на изблъскан от сцената фен, който е починал месец след предишно шоу на бандата в чешката столица. След около месец в ареста Blythe бе освободен под гаранция и с обещанието да се върне за съдебния процес. Делото започна и приключи бързо в началото на март т. г., когато чешкият съд обяви Randy Blythe за невинен.



Randy Blythe


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.10.2013 16:45:13 отговори + 0 0
Американци. Не че не е изпитал притеснения и тревоги, ама в крайна сметка всичко свърши добре.
И сега 15 филма ще направят за случая.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".