Gary Moore с ново DVD, ще обикаля софийски заведения след концерта си у нас

5 сеп 2007, 10:41 ч. 271 / 5 1
пред./следв.
Gary Moore ще издаде двойно DVD с най-добрите си изпълнения от ежегодния джаз фестивал в Монтрьо. Записите са от периода между 1990 и 2001 г. и включват пет от най-добрите концерти, които виртуозът е изнасял на живо. Сред песните, включени в диска, са "Midnight Blues", "Still Got The Blues", "Since I Met Your Baby", "Pretty Woman", "Parisienne Walkways" и много други.

   В други новини, след шоуто на китариста в София на 8 септември (НДК, Зала 1), организаторите от "София Мюзик Ентърпрайзис" са подготвили специална програма, според която Gary Moore ще обикаля цяла нощ "най-добрите софийски заведения", заедно с президента на "СМЕ" Димитър Ковачев - Фънки и създателя на група Турбо Христофор Захариев – Фори.

   Както бяхме обещали още през месец май, случи ли се веднъж превърналият се в почти митичен концерт на Gary Moore у нас, на PRO-ROCK.NET ще пуснем пълна хронология на предисторията на това събитие.

   В разпространена по-късно информация от фирмата, осигуряваща охраната на шоуто на 8 септември - "VIP Security", става ясно, че 40 нейни служители ще осигуряват сигурността в Зала 1, а зрителите ще бъдат допускани през 13 входа. "VIP Security" предоставя и специално приготвената лимузина, с която Gary ще обикаля нощна София след концерта.
   На "VIP Security" бе поверена охраната на миналогодишния спектакъл на DEPECHE MODE, концерта на IRON MAIDEN през юни 2007-а, както и състоялия се в края на същия месец в Каварна мегафестивал "Kaliakra Rock Fest" с участието на HEAVEN AND HELL, MOTORHEAD и MANOWAR.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.09.2007 23:34:00 отговори + 0 0
лелее тия Вип са егати дебилите....в Каварна беше ужасно особено за хората на оградата.Трябваше да се пазиш от пръскащтата се вода и летящите бутилки по фотоапаратите.Развали ми целия кеф....особено на Manowar
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".