Mark Knopfler предвижда България в плановете за турнето си

5 сеп 2007, 09:43 ч. 99 / 3 3
пред./следв.
На официалния информационен сайт на Mark Knopfler (екс-DIRE STRAITS) и по-точно тук, може да се види, че нашата страна присъства в тур-плановете на музиканта. Европейската обиколка на Knopfler започва през март 2008-а в Холандия и засега са обявени само две конректни дати за там, но присъствието на България, наред с други държави от нашия регион, дава надежда, че можем да видим известния изпълнител в родината ни.

Благодарности на: Славина Иванова

още за:

Mark Knopfler


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво 6.09.2007 12:04:41 отговори + 0 0
Добре дошъл е,дано да мине през Каварна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Славина Иванова 5.09.2007 14:35:21 отговори + 0 0
Хахахаха, надявам се нито на едното място, нито на другото. Датите, градовете и мястото на концертите ще се поставят на сайта постепенно, така че споко...ще стискаме палци.
Както виждам още нищо не пише и за Америка, но съм сигурна, че той ще отиде там, както винаги.
Еееее...какво пък, веднъж да се появим някъде преди американците!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Selinjur 5.09.2007 12:33:55 отговори + 0 0
къде ще свири, в Сусурлево или на Връшка Чука? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".