"Газпром" празнуват юбилей с DEEP PURPLE

6 фев 2008, 17:49 ч. 223 / 4 13
пред./следв.
"Ройтерс" съобщава - на 11 февруари руския гигант "Газпром" ще отпразнува 15-годишния си юбилей с... DEEP PURPLE. Това е и любимата група на президента на компанията (подробности) Дмитрий Медведев, който е сочен като почти сигурен следващ президент на Русия. Партито с участието на рок динозаврите ще бъде посетено и от настоящия държавен глава Владимир Путин.


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 7.02.2008 11:11:28 отговори + 0 0
Ами понеже коментарите са по-скоро шеговити та да вметна и аз нещо , което не е много насериозно или пък е?!?!?Та мисълта ми е , че като се говори за поръчки след тостове перфектната група е Меноър-те със сигурност ще ги просълзят като им изпълнят химна-нали така се докарва човек да се харесва някъде явно))))Бъзикам се-няма лошо в това нещо за Меноър , че знам какво следва-примерно Скорпиънс на един доста отдавнашен концерт правеха Японският химн или поне беше национална японска песен...Нема лошо в химните-другото е важно да не е лошо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vlado Gillan 7.02.2008 01:27:23 отговори + 0 0
досега не прочетох свестен коментар
за сравнение Whitesnake имат концерт в Япония пред 15 души публика, дори го има този концерт като лаив албум акустичен е дори, проверете в нета и ще видите.Който плаща той поръчва музиката, стара народна поговорка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.02.2008 00:39:44 отговори + 0 0
Ами след петнайстия тост? Като му кажат - айде батушка Йън, изкарай сега "Ставай, страна огромная"! А? Добре, че тази песен е в по-нисък регистър. Иначе батушка Йън не мога да го мисля. Не е лесно да се изпълнява пред "Газпром". Не е лесно. Ами като вкарат мечката? А? Не е лесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кондьо 7.02.2008 00:24:11 отговори + 0 0
foreigner: "А и да те светна, участията се уговарят от мениджъра, a групата общо взето си я возят като куфар"

Пък нека Кондьо те светне, че понякога групата има представа пред каква публика ще изпълнява. Особено ако публиката е по-специфична. Др. Путин и друзя е по-специфична публика. Репертоарът трябва да се подбере внимателно. Woman from Tokyo не трябва да е в сетлиста. Би събудила нежелани асоциации с Руско-Японската война. Просто ти давам пример. Кавър на "Катюша" е подходящо да се включи. Дон Еъри ги умее тези работи. Той свири всичко. Останалите пърпълци - също. Те са професионалисти. Ами след осмия тост? Като почнат да им лепят рубли по челата? Трябва да са подготвени. Бордът на директорите на "Газпром" не е обикновена публика. Не е шега работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vlado Gillan 6.02.2008 23:31:02 отговори + 0 0
и аз искам да ми свирят на ушенце ама няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


oxo 6.02.2008 23:00:19 отговори + 0 0
Хаха, ще свирят на уше на цар Путин и наследника Медведев...баси грандоманията ги тресе в Москва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 6.02.2008 21:48:00 отговори + 0 0
И какво му е лошото? Участие като всяко друго, какво като на това ще има 50 души, а не 5000? А и да те светна, участията се уговарят от мениджъра, a групата общо взето си я возят като куфар и от куроазия им казват къде ще свирят. Поне в повечето случаи е така. И аз да имах мангизите, и аз щях да си поканя на рождения ден Rush или Roger Waters...И пак те канят Purple, а не като тукашните нещастници разни ивани и петрани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кондьо 6.02.2008 21:41:06 отговори + 0 0
Да се свири и пее на ушенце на група отбрани олигарси, и хоро да им се тропа, и гьобек да им се мята, е признак на чалга-култура, не на ентелегенция. Докъде я докараха тези от Пърпъл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vlado Gillan 6.02.2008 21:11:03 отговори + 0 0
Какво им е на коментарите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.02.2008 20:34:57 отговори + 0 0
да бе,голяма интелигенция сте,особено като ви чета коментарите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Vlado Gillan 6.02.2008 20:12:07 отговори + 0 0
същото е и в България Интелигенцията на тая шибана държава са Метълите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.02.2008 18:18:33 отговори + 0 0
а аз с Джена Джеймисън! ама няма... :-( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mustaine 6.02.2008 18:15:13 отговори + 0 0
И аз искам рожден ден с МегадеТ....Ама няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".