Новият албум на AYREON влиза в европейските класации

6 фев 2008, 18:15 ч. 197 / 5 0
пред./следв.
Днес е ден за класации, продажби и позиции. Новата творба на AYREON "01011001" (ревю, поръчай) заема първо място в холандската "алтернативна" класация и 2-а позиция в общия чарт на родината на Arjen Lucassen. Това е и най-доброто постижение на проекта му за цялата му история. Дискът е на 18-о място в немската класация, което също е рекордно постижение за AYREON, а и изобщо за издание на "InsideOut Music" в Германия. "01011001" е на 54-о място в шведската класация и на 90-о в Швейцария. В тези държави AYREON никога не са имали по-високи позиции.

още за:

AyreonArjen Lucassen


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".