Geezer Butler казва, че BLACK SABBATH имат материал за половин нов албум

21 май 2014, 15:11 ч. 396 / 3 2
пред./следв.

   В скорошно интервю басистът на легендарните BLACK SABBATH - Geezer Butler - е коментирал възможността бандата да издаде още един студиен албум. Музикантът разкрива, че от сесиите за миналогодишния диск "13" има останали четири неизползвани песни. Възможно е групата да напише още четири или пет парчета и да издаде още един пълнокръвен албум. В момента BLACK SABBATH все още са на турне и обикалят света, но наскоро китаристът Tony Iommi изрази мнение, че е възможно шоуто на групата на 4 юли в Хайд Парк, Лондон да бъде последно в кариерата им.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cenarius 22.05.2014 11:40:19 отговори + 0 0
Кое точно им е като Металика?Миналата година изкараха албум, а виж колко скоро пак говорят за нов.Май не знаеш, че Айоми е болен от рак и не е сигурен дори дали тази година няма да им е последния концерт.Металика от 2008г. не са изкарвали нов албум, а само говорят, че имали материал за 4-5 албума и се оправдават, че чакат момента да им дойде музата.При положение, обаче че си толкова голям музикант не мисля, че трябва да се оправдаваш с такива аргументи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 21.05.2014 20:31:18 отговори + 0 0
и тия станаха като Металика иди ми дойди ми ,ще записваме няма да записваме...Що ми се струва че пак жената на Ози дърпа конците...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".