Geoff Tate казва, че "The New Reality" ще бъде последният албум на OPERATION: MINDCRIME

23 ное 2017, 18:11 ч. 991 / 13 2
пред./следв.

   В скорошно интервю бившият вокалист на QUEENSRYCHE Geoff Tate говори за настоящата си група OPERATION: MINDCRIME, трилогията от албуми, които тя издава в три поредни години, и музикантите, участващи в записите.

   Певецът разкрива, че основните партии са записани по едно и също време преди няколко години, а след това той е довършвал песните, които са се превърнали в албумите "The Key" (2015), "Resurrection" (2016) и предстоящия да излезе на 1 декември "A New Reality". Третата част ще бъде не само последна от трилогията, но и последен албум за OPERATION: MINDCRIME изобщо. Към момента музикантът не разкрива плановете си за по-далечното бъдеще.

   Както ви съобщихме, през 2018-а Tate ще отбележи 30-годишнината на легендарния албум на QUEENSRYCHE "Operation: Mindcrime", който дава и името на проекта му. Geoff и неговата група ще изпълняват цялата творба на обиколка на Стария континент между януари и април. Датите са в Западна и Централна Европа. Най-близки до България са концертите в Австрия, Словакия, Чехия, Унгария, Полша и Италия. Турнето започва на 11 януари и продължава до 21 април, когато Tate ще посети и Русия.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сократис 24.11.2017 19:34:46 отговори + 1 2
Измъчи се тва момче. Да се отдава на блажено пенсионерство и да не се хаби повече, че клето взе та ми става да го гледам как се зори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тате 24.11.2017 10:48:00 отговори + 3 3
най-после! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".