Geoff Tate планира "да изчезне за малко" след прощалното турне с името QUEENSRYCHE

17 май 2014, 20:09 ч. 359 / 6 0
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, като част от извънсъдебното споразумение, с което Geoff Tate предостави на бившите си колеги от групата правата върху името QUEENSRYCHE, певецът ще се изяви на прощално турне в САЩ през лятото на тази година. Въпреки заявеното намерение за издаване на концептуална трилогия от албуми, в интервю пред радиото "99.1 CJAM-FM", Tate разкрива малко по-различни планове за близкото бъдеще. "Мисля, че прощалното турне завършва някъде на 30 или 31 юли. След това ще изчезна за малко. Ще попътувам, ще посетя Европа. Това предвиждам за момента."

geoff-tate

още за:

Geoff TateQueensryche


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".