Над 300 опитаха, само двама спечелиха покана за концерта на ARCH ENEMY

17 май 2014, 16:27 ч. 562 / 13 13
пред./следв.

   Приключи играта на WeRock.bg и "Live & Loud", в която дадохме възможност на двама от вас да спечелят покани за концерта на ARCH ENEMY, който ще се състои на 25 май в софийския клуб "Mixtape 5". Над 300 души опитаха късмета си, но щастието се усмихна на двама от тях. По-долу са имената им. Печелившите са уведомени по електронната поща. Ако виждате името си, но не сте получили имейл, свържете се с нас за доуточнение. Ето победителите:

Йосиф Аянски
Васиана Соколова




Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellrider 18.05.2014 16:54:09 отговори + 0 0
И аз спечелих преди 2 години за Loud festivala,просто почти не пропускам игра и веднъж ми се е усмихнал късмета,ама нямам нищо общо със сайта,убеден съм даже,че нито един човек не познавам от сайта! :p Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ареве 18.05.2014 12:47:19 отговори + 0 0
Имам познат, който е печелил покана и няма нищо общо със сайта. Конспирациите са безумни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 18.05.2014 09:58:31 отговори + 0 0
Г-н mas_na_ton,
Няма нужда от оправдания с изгорели хард дискове и т. н. Абсолютно всяко едно име от печелившите в нашите игри си стои тук черно на бяло.
Със съвсем просто търсене можете да намерите минимум 90% от проведените игри и да извадите всички печеливши.
Ще видите, че обвиненията Ви конкретно спрямо нас нямат никакво основание.
А и презумпцията, че имаме десетки роднини, които ходят на концерти на метъл групи е доста абсурдна. Или толкова много приятели, че всеки път да даваме различни имена.

Също така, ако организатор на концерти Ви е казал, че определена игра е нагласена, то това значи, че е нагласена от самия него
Ако ни е изберем наши си хора за печеливши, то организаторът няма как да знае това.

И накрая, но не на последно място - голяма част от рекламата на концерти на нашия сайт е на бартер. Срещу нея ние не получаваме пари, а покани. Почти винаги имаме достатъчно покани и за нас, и за роднините ни (баби, дядовци, лели и чичовци метъли ), и за приятелите. Абсолютно няма нужда да нагласяваме игри за една, две или три покани повече.

А ако толкова държите всичко да е прозрачно - заповядайте в нашия онлайн магазин Убедете и своите приятели да пазаруват от него. Обещаваме най-официално, че ако приходите от магазина се увеличат достатъчно - ще провеждаме тегленето на жребия с нотариус.
Или не Тогава Вие ще твърдите, че печелят роднини на нотариуса. Нотариусите, също като нас, имат изобилстваща от метъл фенове рода

П.П. Университети, училища, други сайтове и т. н. изобщо не ни касаят. И 100, и 1000, и 100 000 други места да нагласяват игрите си, от това по никакъв начин не следва, че и ние го правим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mas_na_ton 18.05.2014 09:34:05 отговори + 0 0
Tigermaster, това не е насочено към теб, а и явно не си прочел внимателно какво съм написал. Не става въпрос само за поканите раздавани тук, а и за другите сайтове. Също така споменах, че хора който участват в организирането на концерти са ми казвали, че тези "томболи" почти винаги са нагласени. ОК, нямам късмет и този концерт не ми е чак толкова присърце, т.е. мога да отделя пари и да отида, но въпроса не е там. За съжаление предишният ми хард изгоря, а там имах файл, където всеки път когато имаше някаква игра за безплатни билети, отбелязвах печелившите и бъди сигурен, то бива, бива теория на вероятностите, но много, наистина много съвпадения имаше, но както казах вече не разполагам с това. Както и да е, хората ще отидат, ще изпият спестените пари, а другите "каръци"...кучета ни яли.

глупости на търкалета - имах предвид определени специалности, примерно когато кандидатствах направо ми казаха, че няма смисъл да пиша социология и политология, защото там нещата се определят с години напред. Влязох си и без да ги пиша тях, но не е там работата, но това ставаше преди близо 10 години, то сега на 1 кандидат-студент се падат 3 студентски места.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tigermaster 18.05.2014 07:04:56 отговори + 0 0
@mas_na_ton
Подобни нелепици не бях чел, откакто някакъв олигофрен ме обвини, че взимам пари, за да не ъплоудвам любителски преводи на хитови филми. Понаучи малко базова теория на вероятностите и сам ще разбереш защо не печелиш.
Не е заради връзкарщина. Просто нямаш късмет. Вероятността в конкретния случай да те изтеглят е едно на триста и нещо. Хайде научете се да губите, де. Даже в случая не си загубил нищо, доколкото няколкото кликвания са напълно безплатни - просто не си спечелил. За разлика от други хора, които са били по-големи късметлии от теб.
За протокола, потърсих "Йосиф", "Аянски", "Васиана" и "Соколова" в търсачката, за да проверя кои са тези толкова еднакви имена, които се падат. Единствената от четирите думи, която даде повече от един резултат, беше "Йосиф", което е нормално, предвид факта, че името е доста разпространено - но само един от тези резултати беше свързан с разиграване на пропуски за концерти - настоящата новина.
Кои са еднаквите имена? Какъв е периодът от време, през който се повтарят?

Впрочем, може да се каже, че аз съм от засегнатата страна, доколкото от около три месеца съм част от екипа на сайта - и не ми харесва да чета клевети. Или подкрепи обвиненията си със солидни доказателства - което не можеш да направиш, защото са напълно несъстоятелни - или се извини и признай грешката си. Няма да те заболи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


глупости на търкалета 17.05.2014 23:03:21 отговори + 0 0
За намиране на работа има голям проблем, но като някой вземе да разправя, че в университета се влизало с връзки, значи, че го мързи да учи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!? 17.05.2014 22:43:28 отговори + 0 0
300 души за тоя утрепан концерт?
Това не може да бъде!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mas_na_ton 17.05.2014 20:29:52 отговори + 0 0
Хайде тръгнаха защитниците на спечелилите. Всеки знае, че нещата в България, ако не става с връзки, то с пари, а тук да се дават пари няма смисъл, така че остават с връзки. Като отидеш на интервю за работа или кандидатстваш в някой университет вече направо ти казват, че няма смисъл, тъй като вече е определен някой връзкар, главно от София. А и миналата година на метъл феста в Бургас, направо ми казаха, че тези игри са винаги нагласени, много рядко наистина някой на произволен принцип може да спечели. Но както казах, честито на печелившите, друго си е да спестиш някой друг лев Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глупости на търкалета 17.05.2014 20:23:07 отговори + 0 0
@mas_na_ton

Айде стига с тия измислици за близки и познати. Ако си нямаш друга работа, разтърси из игрите и виж колко са еднаквите имена.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

В нета има търсачки 17.05.2014 18:43:13 отговори + 0 0
Каква засегната страна? Тези които имаме очи и не си измисляме ли? Както виждаш тази отличителна фамилия е печелила само веднъж. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mas_na_ton 17.05.2014 18:23:10 отговори + 0 0
Явно си от засегнатата страна и сега се опитваш да изкараш нещата другояче. А и не се отнасяше само за този сайт, по принцип беше. И фамилия като Аянски си е отличителна. Но няма значение, да им е честито, могат-имат нужните връзки-ходят и така до следващото събитие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

В нета има търсачки 17.05.2014 16:58:03 отговори + 0 0
РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЪРСЕНЕТО на 'Аянски'

Търсенето обхваща периода от 26.08.2005 до 17.05.2014
(28169 новини), макс. 1000 резултата
1 новина (към Подробно търсене)

РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЪРСЕНЕТО на 'Соколова'

Търсенето обхваща периода от 26.08.2005 до 17.05.2014
(28169 новини), макс. 1000 резултата
1 новина (към Подробно търсене)


И с кои викаш са ти странно еднакви тези имена?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mas_na_ton 17.05.2014 16:49:42 отговори + 0 0
От 2008 г. се пробвам да спечеля от тези игри и всеки път не става, обаче странното е друго, странно еднакви имена се падат на определен период от време. То късмет, късмет, ама чак пък толкова да си пробутвате приятелите, роднините и познатите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".