Geoff Tate преговаря за споразумение за името на QUEENSRYCHE

10 яну 2014, 16:54 ч. 291 / 4 2
пред./следв.
Дойде съдбовният януари 2014 г., в който трябва да започне съдебното дело, което да реши на кого принадлежат правата върху името на легендарната прогресив метъл банда QUEENSRYCHE. Както знаете, музикантите от групата се разделиха с емблематичния вокалист Geoff Tate през юни 2012-а, замействайки го с Todd La Torre. Първият отговори със създаването на алтернативна версия на бандата и заведе дело срещу бившите си колеги. То бе настрочено за ноември 2013-а и в последствие отложено, по молба на Tate, за този месец. До решението на магистратите и двете формации имат право да използват името, а през миналата година и двете издадоха свои албуми. В скорошно интервю певецът разкрива, че в момента се водят преговори за извънсъдебно споразумение, което да избегне процеса. Най-вероятно скоро ще станем свидетели на така дълго чаканата развръзка.
geoff tate

още за:

QueensrycheGeoff Tate


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


разбирач 10.01.2014 20:32:18 отговори + 0 0
Човека го тресе критическата... Жалко, успя да се о*ере по страховит начин.

Слушайки новите албуми и на двете формации, мога смело да заявя, че без Tate, за пръв път от много години приличат на себе си.

Wilton може и да няма размаха на един DeGarmo, ама все пак близо половината от музиката им преди Promised Land е негово дело или в съавторство с DeGarmo.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Писна ми от разбирачи 10.01.2014 17:15:18 отговори + 0 0
GEOFF се осра по най-тъпия начин. Жалко, това вече не е Queesnryche. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".