George Lynch и James Lomenzo композират саундтрак към хорър филм

27 ное 2013, 20:03 ч. 343 / 5 0
пред./следв.
Легендарният китарист George Lynch (DOKKEN, LYNCH MOB) и басистът James Lomenzo (MEGADETH, WHITE LION, BLACK LABEL SOCIETY) ще обединят сили в композирането на саундтрака към предстоящата хорър продукция "Penance Lane". Вторият филм на "Mane Entertainment" разказва за закоравелия престъпник Crimson Matthews, който приема работа като момче за всичко в една стара и разнебитена къща. Ужасите, които той открива вътре, са способни да изправят косите на мнозина. Но защо той остава, и защо толкова много хора са привлечени от Алеята на покаянието? Снимките на "Penance Lane" ще започнат през първата половина на 2014 г. Режисьор на филма, чийто сценарист е Munier Sharrieff ("Battle Chasers", "Battle Of The Planets") ще бъде B. J. McDonnell, познат ни от "Hatchet III". Продуценти на творбата ще бъдат Tyler Mane, който сме гледали в "Троя", “X-men”, "Halloween" и Renae Geerlings ("Halloween II", "Compound Fracture"). Актьорският състав ще включва Leslie Easterbrook и Dan Roebuck. Ето и видео, в което Taylor Mane и James Lomenzo говорят за "Penance Lane" и за саундтрака към него.



George Lynch


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".