Подробности за дебютния соло албум на George Lynch

10 юли 2021, 09:09 ч. 763 / 7 3
пред./следв.

   Легендарният китарист George Lynch (DOKKEN, LYNCH MOB, KXM, THE END MACHINE и др.) определи "Seamless" за заглавие на дебютния си самостоятелен инструментален албум, който ще излезе на 20 август чрез "Rat Pak Records".

   В записите за творбата към струнника се присъединяват барабанистът Jimmy D'Anda и басистът Eric Loiselle. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на бъдещия диск:

01. Quiver
02. Cola
03. TJ69
04. Death By A Thousand Licks
05. iThink
06. Sharks With Laser Beams
07. Octavia
08. Supersonic Hypnotic Groove Thing
09. Falling Apart

Bonus tracks
10. Blue Light Effect
11. House Of Eternal Return
12. The Weight

 

 

george lynch



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 11.07.2021 12:09:02 отговори + 1 4
Колко солови проекта със собственото си име може да направи този човек ? Страхотен китарист, обаче - голям егоцентрик. Бие дори Ингви Малмстийн по това. Сигурно по време на секс си крещи собственото име
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??????? 11.07.2021 13:50:16 + 2 1
Колко "умен" трябва да си, за да не правиш разлика между солов албум и соло проект? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 12.07.2021 09:38:45 + 2 0
Аз съм му голям фен, имам почти всичко с негово участие и мога да ти кажа, че повечето му неща са с други големи музиканти, на основание 100% пълнокръвна група. Примери много - KXM, ultrasonic, kill all controll, soul of we и други. Да не говорим за Линч Моб и Доккън. И понеже обичам и Ингви - той е далеч, далеч, ама много далеч от Джордж Линч в това отношение. И още нещо - Линч вади страшни неща, а Ингви го знаем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".