GHOST уклончиви относно снимката на Nergal с Papa Emeritus II

6 юли 2014, 22:23 ч. 472 / 8 3
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, фронтменът на полските екстремни метъли BEHEMOTH - Nergal - публикува снимка в профила си в социалната мрежа "Instagram", на която се смята, че е с певеца на мистичната шведска банда GHOST Papa Emeritus II, като последният е без грим. Фотографията е направена в бекстейджа на холандски фестивал. Предполага се, че до Adam Darski на нея е заснет шведският музикант Tobias Forge от MAGNA CARTA CARTEL, REPUGNANT и SUBVISION.

   Известно е, че самоличностите на изпълнителите от GHOST се пазят в тайна и всички инструменталисти се подвизават като "Nameless Ghouls", докато единствено фронтменът им е с псевдоним Papa Emeritus. Твърди се, че за всеки албум той бива сменен и е съответно Papa Emeritus I, Papa Emeritus II и т.н., но повечето хора предполагат, че това е един и същи човек.

   В интервю за "Jägermeister" на фестивала "Sonisphere", провеждащ се този уикенд във Великобритания, един от Nameless Ghouls коментира уклончиво снимката на Nergal, като нито потвърждава, нито отрича разкриването на мистерията: "Не знаем какво да кажем, освен, че пазим, доколкото е възможно, самоличностите си в тайна, но винаги може нещата да не се развият по най-добрия за нас начин."

   GHOST гостуваха за първи път в България преди малко повече от половин месец като съпорт на IRON MAIDEN.


nergal-papa-emeritus-ii

ghost-live1

 

още за:

GhostBehemothNergal


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Виж ти 7.07.2014 07:45:39 отговори + 0 0
Вярно е, че всички знаят.
В предната новина един постваше клипчета, където пак е с маска и изобщо "не прилича на себе си"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лачирейс Кучев 7.07.2014 01:28:25 отговори + 0 0
Всички знаят от 100 години, че е той. А пък тази новина казва: "Утре може да вали, може и да не вали, драги зрители!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

сельо 6.07.2014 22:38:09 отговори + 0 0
Ми начи е той. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".