Гледайте анимационното видео на HELLION STONE "Wholesome"

6 юни 2022, 12:00 ч. 588 / 4 0
пред./следв.

   По-долу може да гледате онлайн новия видеоклип на HELLION STONE "Wholesome". То представлява "фантастична анимационна приказка за мир и война".

   Следва официалното прес-съобщение:

Днес е премиерата на Wholesome, новото видео на алтернативна груув метъл банда Hellion Stone. Песента е шумна, енергична и бунтарска, точно каквато трябва да бъде всяка смела стъпка по пътя на рокендрол героите.

Wholesome, създадена по време на протестните настроения и социални и политически сътресения в България през 2020, носи революцията във всяка дума от текста си и във всеки свой акорд. Тя е трети сингъл от последния албум на бандата Scapegoat, който съдържа 12 авторски песни със стабилна основа – класически американски рокендрол с гръндж влечения и тежки рифове.

Видеоклипът е дело на брилянтния художник Дияна Нанева ака Functional Neighbour, която е и илюстраторът, отговорен за артуърка на двата албума на Hellion Stone. Популярна е с необичайния си, но изключително разпознаваем стил на рисуване. Нейни творби са юбилейното илюстровано издание на "Ян Бибиян", сборникът "Инструментариум за призраци" и много други самостоятелни и сборни илюстрации за български и чуждестранни комикси, книги, списания, плакати и други музикални клипове. Видеото към Wholesome е вдъхновено от актуалната геополитическа обстановка в света и е впечатляваща анимационна приказка за война, хаос, мир и щастие.

С албума Scapegoat можете да се сдобиете като го поръчате от уебсайта на Hellion Stone, чрез съобщение във Facebook страницата на бандата или на някой от предстоящите лайвове на Hellion Stone. Групата, която вече работи и по нова продукция, това лято свири на Reload Festival, на Hills of Rock 2022 - Пловдив и на Rebel Rebel 2022 в София.

Hellion Stone – Wholesome

Продуцент: Hellion Stone
Музика: Hellion Stone
Текст: Иво Попов
Записи, микс и мастъринг: Васко Райков (Audioslot) и Петър Братанов (Pepinio Records)

Hellion Stone са:

Иван Попов - вокали
Стефан Стефанов - китара
Иван Стоянов - китара
Атанас Пангев - бас
Светослав Кънoв – барабани

 

 

hellion stone

още за:

Hellion Stone


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".