CONCRETE ще подгряват ASPHYX в София на 25 юни

6 юни 2022, 15:13 ч. 769 / 9 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Дет метъл „главорезите“ Concrete ще подгряват Asphyx в София на 25 юни!

Шуменската дет метъл банда Concrete е избрана като подгряваща за концерта на Asphyx в София. Шоуто е на 25 юни в столичния клуб „Mixtape 5“.

След солдаут концерта на нидерландските легенди у нас преди 6 години, Asphyx се завръщат за нова атака. В нея те ще бъдат подкрепени от една от най-последователните и бързо развиващи се формации от родния ъндърграунд. Concrete са неуморни, Concrete имат 4 албума, Concrete свирят на живо като машини, като обикно-вено предлагат интензивен дълъг сет. На 25 юни ще ги чуем в рамките на 50 минути.

Момчетата издадоха нов албум „Ethereal Atrocities“ през 2021г., имат и нов барабанист, който да ни представят и пиеси, чиито заплетен китарен възел става кълбо когато са на сцена.

Concrete идват, а в мошпита падат глави една след друга!

Шест години са твърде дълго време в очакване на концерт на любими артисти като Asphyx. Последният път, когато българската публика има възможността да се срещне с Asphyx, беше преди 6 години! От тогава насам бандата добави два албума към дискографията си: Incoming Death (Century Media Records, 2016) и Necroceros (Cen-tury Media Records, 2021). Парчета от тях, наред с класики в сетлис-та, ще чуем на живо на концерта на групата у нас в столичния клуб „Mixtape5“ на 25 юни 2022г.

Asphyx е неуморна интензивно концертираща група, силна както на сцената, така и в студиото. Отличават се с енергични концертни изпълнения, които минават със здрав хедбенг и приятелско отношение към феновете. Те предлагат олдскуул дет метъл с всичкия му заряд, гняв, интелигентни текстове, брутален звук. Имат и разпоз-наваем вокалист, чийто глас не може да бъде сбъркан с друг - са-мия Martin van Drunen - бивш фронтмен на Pestilence и Bolt Thrower (на концерти)...

Какво друго й трябва на една дет метъл група?

Билети онлайн от https://bit.ly/AsphyxSofia на каса в магазини На Тъмно и с наложен платеж на 0886 33 33 67

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


L.D 6.06.2022 19:43:51 отговори + 2 2
Култ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ПетЪр 6.06.2022 18:38:53 отговори + 6 11
Какви момчета? Каква бързо развиваща се формация? Тая група досажда вече повече от 10 години :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минчо 6.06.2022 17:26:55 отговори + 1 2
Ми те и рок ветераните от Д2 имат 4 албума.Ама сега пък ще правят и сборен..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фър 6.06.2022 16:14:01 отговори + 8 1
СЕЧ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йеа 6.06.2022 15:57:48 отговори + 11 3
заслужават! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".