Гледайте изпълнение на "Dirty Woman" от концертното DVD на PAIN

26 окт 2012, 17:08 ч. 362 / 7 2
пред./следв.
Както знаете, PAIN ще издадат новото си концертно DVD "We Come In Peace" на 16 ноември. Появата му бе отложена с две седмица, а като своеобразна форма на компенсация, по-долу може да гледате едно парче от него. То е на песента "Dirty Woman", записана на чешкия фестивал "Masters of Rock".



pain - we come in peace dvd

още за:

PainPeter Tagtgren


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.10.2012 01:21:39 отговори + 0 0
Да вземат Anette Olzon да им се кълчи по концертите, не че става и за това, горката, но нали е с връзки при басистчето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баси... 27.10.2012 01:27:03 отговори + 0 0
Ако имаше танцьорки, ама по-кръшни немаше да е така постно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".