Концерт на унгарската хардкор група THE LAST CHARGE на 1 декември в София

26 окт 2012, 15:12 ч. 605 / 9 3
пред./следв.
На 1 декември в малката зала на клуб "Mixtape 5" в София, по покана на "HCSpirit" и REDOUND ще гостува, за да промотира новия си албум "Straight Outta Nowhere" унгарската бийтдаун/хардкор група THE LAST CHARGE. Датата е част от турнето "Straight Outta Nowhere Tour". Групите, които ще вземат участие от българска страна, са REDOUND, CUT OFF и NEVER PREY (нова бийтдаун група от София). Първите 100 билета за концерта на THE LAST CHARGE са в продажба от днес на цена от 10 лв. Те ще се продават до 20 ноември. В деня на концерта ще бъдат пуснати още 100 билета, които ще се продават само на място с цена 12 лв. Предварително пропуските могат да бъдат закупени от бар "Петък", София и онлайн магазина на hcspirit.com.
THE LAST CHARGE
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пешо 28.10.2012 10:53:17 отговори + 0 0
Ма не бе той си е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.10.2012 17:15:17 отговори + 0 0
Не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 26.10.2012 17:11:44 отговори + 0 0
това най-вдясно да не е Джъстин Бийбър след 5 год. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".