Гледайте концертно видео на EDGUY от новото им DVD

12 май 2009, 15:14 ч. 231 / 4 3
пред./следв.
В началото на месеца излезе новото концертно DVD на EDGUY "Fucking With F*** - Live" (поръчай онлайн). По-долу може да гледате и едно живо изпълнение от него - на песента "Save Me". Видеодискът влезе в немската класация на 35-а позиция, а след по-малко от два месеца очакваме EDGUY за втори път в България, когато те ще свирят със SCORPIONS и BLIND GUARDIAN (2 юли, стадион "Калиакра").

още за:

Edguy


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


New Age Messiah 14.05.2009 02:21:15 отговори + 0 0
Г-н Фройд, личи ти от голямо разстояние, че нямате грам техническа култура. Не мога да разбера защо се обаждате и ме карате да се занимавам с коментарите ви - колкото шаблонни, толкова и безсмислени.
За протокола - нямам BlueRay. Казах го, защото за да излезе в такъв формат, това означава, че трябва да е заснет в такъв формат със съответната видео и звукозаписна апаратура. От това следва, че когато устройствата за въпросните 'плочи' станат по-достъпни, всеки ще може да се наслади на един наистина добър концерт /какъвто се очертава да е този/ на максимално добро качество.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 12.05.2009 23:17:52 отговори + 0 0
Много са големи!!!
п.с.
"Много добро! Жалко, че го няма на BlueRay" само един сексуален комплексар ще разтръбява с намеци, че си е купил blue ray!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 12.05.2009 21:09:23 отговори + 0 0
Много добро! Жалко, че го няма на BlueRay Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".