Гледайте лайв видеото на БАЛКАНДЖИ "Малка мома"

14 фев 2023, 11:23 ч. 457 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ново видео към песента „Малка мома“ от БАЛКАНДЖИ

Игрив поздрав от родната фолк-рок формация по случай Трифон Зарезан!

Вижте новото музикално лайв видео на БАЛКАНДЖИ. То е към песента „Малка мома“, представена за първи път на живо от групата на 22 май 2021 година по време на концерта им на откритата „Арена София“.

Музиката и текста на песента „Малка мома“ са народно творчество пресъздадено с нов аранжимент и е закачлив комплимент на БАЛКАНДЖИ към феновете. Представянето му точно днес е игрив поздрав към всички, които празнуват днес и почитат българските традиции.

Също така днес, 14 февруари се навършват точно 14 години от представянето на албума „Змей“ на сцената на кино „Влайкова“.

Напомняме, че много скоро БАЛКАНДЖИ ще изнесат превърналия се в традиционен мартенски концерт по случай идването на Баба Марта. Той ще се състои на 1 март от 20:00 часа и ще се състои в столичния клуб Mixtape5. Гости на събитието ще са друга популярна фолк-рок формация Орендъ.

Билети за концерта се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

 

Балканджи

още за:

Балканджи


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kim 14.02.2023 12:17:15 отговори + 0 6
Тия направо слагат Славка Калчева в малкият си джоб! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шэуэкэаээ 14.02.2023 12:41:48 + 5 1
Счупи тъпометъра с това "изказване". Май и не си много запознат с народната музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 14.02.2023 14:52:55 + 0 5
особено с аутотюна на момата като тръгна соло Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".