Официално - MEGADETH ще свирят с Marty Friedman на концерта си в Токио

14 фев 2023, 08:31 ч. 797 / 9 0
пред./следв.

   На 27 февруари американските легенди MEGADETH ще изнесат първия си концерт в световноизвестната зала "Budokan" в Токио, Япония.

   Събитието ще бъде излъчвано на живо, като в него ще участва един специален гост - бившият китарист на групата Marty Friedman, който от дълги години живее в Страната на изгряващото слънце.

   По-рано самият той съобщи новината, а сега информацията потвърждава Dave Mustaine пред списание "Rolling Stone". Friedman ще излезе на сцената за изпълнението на три песни по време на биса. Това ще е първият път, в който той свири на живо с MEGADETH от повече от две десетилетия насам.

 

marty friedman



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".